Какво очаква всички зодии през март 2019 година в любовта, работата и здравето - научаваме от Светлана Тилкова-Алена:

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА МАРТ 2019

ОВЕН

Работа: През март не забравяйте, че Меркурий е ретрограден в периода 5-28 март и ви налага ограничение за инвестиции, смяна на работата и създаване на съдружие. Всичко, което предприемате трябва да е основано на разума ви и на честа проверка на вашето финансовото състояние.
Здраве: Месецът изисква от вас да овладявате напрежението и да не претоварвате зрението си. Пазете се от простуди, въпреки че идва пролет. Грижете се за себе си особено в периода 7-10 март, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Март ви обещава ново начало и в личния живот. Семейните са щастливи сред спокойствието и хармония в дома си, стига да не прекаляват с професионалната си заетост, и да се прибират за вечеря у дома. Отделяйте повече внимание на вашите близки, на децата си, не ги пренебрегвайте, за да избегнете разправиите.

ТЕЛЕЦ

Работа: През март се постарайте да съхраните добрите си отношения. Бъдете умерени и тактични с вашите делови партньори, които са доказали своята лоялност към вас. Не ви съветвам да се включвате в инвестиционни проекти, дори ако са доходни и бързо ще си върнете вложените пари. Причината е, че в периода 5-28 март Меркурий е ретрограден и не допуска такива действия.
Здраве: През месеца се постарайте да се храните здравословно. Ако не приемате достатъчно витамини не е изключено организмът ви да реагира на преумората, типична за вас, като ви принуди да си вземете принудителна почивка. Предпазвайте се от инфекциозни заболявания, особено в дните 10-12 март, когато Луната е във вашия знак.
Любов: През март Съдбата изисква да се подчините на вашите звездни заложби и да не сте прибързани. Умереност, такт и търпение ви помагат да съхраните хармонията в семейството, ако сте го създали. Ако усещате, че вашата брачна половинка има проблеми, намерете начин да поговорите, да ги сподели и да помогнете, ако не с действия, с присъствието си до нея и като доказвате чувствата си - действие водещото до душевно и дори физическо изцеление.

БЛИЗНАЦИ

Работа: Тези от вас, които искат да сменят работата си да не правят крачката сега, защото трудно ще приспособят към новата среда, ако не е подбрана правилно, а и Меркурий е ретрограден от 5 до 28 март и забранява тези промени. Предпазвайте се от недобронамерени хора, които завиждат на професионалните ви постижения.
Здраве: Не бива да прекалявате с преумората. Застрашени сте от проблеми с белите дроб и алергии заради замърсен въздух. Податливи сте на болести в периода 12-14 март, когато Луната е във вашия знак.
Любов: През март вредите на личните си отношения заради постоянното желание да се запознавате с нови хора, да излизате на срещи и приятна раздумка, а при семейните, това е огромна грешка водеща до охладняване на отношенията, дори и ако са щастливи в брака. Тези от вас, които си търсят отдушник от семейните проблеми е по-добре да се разделят, за да не се стига тежък развод.

РАК

Работа: Приемете, че всяко изпречило се на пътя ви препятствие ви предпазва от непоправима грешка, която сте избегнали, като сте спрели и сте се огледали. И понеже Меркурий също ви досажда със забраните си в периода 5-28 март, не изпадайте в униние, а се справете с всички изостанали задачи. Начинанията е добре да отложите, ако не са належащи или бъдете крайно предпазливи, ако не салага да ги започнете.
Здраве: Предпазвайте се от активно общуване, защото и през този месец сте податливи на инфекциозни заболявания, а знаете, че при вас те може лесно да се превърнат в хронични, особено ако са свързани със стомашни проблеми, особено в дните 14-17 март, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Март е месец на трудности, които повлияват личните ви отношения. Ако сте създали семейство, и отношенията ви са се съхранили в изминалите години, имате възможност да докажете чувствата си на своите половинки и да разгорите пламъка на любовта въпреки кратките разправии. Правете всичко възможно вечер да сте си у дома.

ЛЪВ

Работа: Въпреки желанието ви за промени се съобразете с ретроградното движение на Меркурий в периода 5-28 март и забраните да подписвате договори и да предприемате инвестиции. Проявата на инат и его от ваша страна ви носи само неприятности. Не пропускайте възможността да планирате задгранични пътувания, които не успявахте да осъществите през миналите месеци, но без уговаряне на съдружие.
Здраве: Месецът може да се окаже натоварен в професионално отношение, но ако не си давате почивка, рискувате да навредите на здравето си. Предпазвайте се от проблеми с кръвното налягане, като това е задължителна в периода 17-19 март, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Месецът не е особено добър, за да стабилизирате семейните си отношения, ако са охладнели, защото ви предстоят чести пътувания, включително зад граница, които могат да доведат до негативни промени в брака ви. Бъдете компромисни, ако бракът ви е щастлив и поне на едно пътуване вземете половинката си с вас. Прибързаните реакции и агресията са във ваша вреда.

ДЕВА

Работа: През март начинанията не са желателни, а намерението ви да инвестирате в странични проекти, отложете за следващия месец, защото Меркурий е ретрограден в периода 19-21 март. Не е изключено да ви изненадат предложения за работа с нови хора, които също да ви бъдат полезни, но не давайте обещания за съвместна работа през този месец.
Здраве: През март се предпазвайте от рязката промяна на температурите, която може да доведе до неразположение, проблеми със стомаха, особено ако нападнете стръвнишки първите пресни зеленчуци. Особено податливи сте на болестни прояви в периода 20-23 март, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Запознанства, делови и лични в месецът ви на стабилност и хармония в отношенията са причина за разправии във вашето семейство, заради съмнения в брачната ви половинка, че изневерявате. Трудно може да разбере часовете разговори с хора, които тя не познава.

ВЕЗНИ

Работа: Месецът е добър за анализ, но ако проявите импулсивност или колебание, провалът ви е сигурен, особено в периода 5-28 март когато Маркурий е ретрограден и налага своите забрани. Задължително се обогатявайте с нови знания и завършете изостаналите задачи. Въпреки че ще достигнете до яснота за отношенията ви с вашите делови партньори, не да приключвате делови отношения.
Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не претоварвате организма си с течности. Във ваша полза е да не прекалявате с консумацията на пресни зеленчуци. Не бива да се преуморявате или да прекалявате с алкохола, особено в периода 21-23 март , когато Луната е във вашия знак.
Любов: Месецът ви подтиква да търсите самотата и да анализирате живота и отношенията си, но притеснявате близките си, които не могат да разберат вашето отдалечаване. Не бъдете досадници с претенциите, че половинката ви не ви подкрепя, защото знаете, че това не отговаря на истината и може да се окажете изоставени.

СКОРПИОН

Работа: Не поставяйте прибързано ново начало. Бъдете внимателни и отложете назначаването на нови служители, ако имате свой бизнес. Със сигурност ще съжалявате след като мине изпитателния срок, а те се окажат неподходящи. В периода 5-28 март Меркурий е в своето ретроградно движение и категорично забранява инвестициите и създаването на ново съдружие,подведени от изгодни перспективи, но без да имате яснота с кого
Здраве: Проблемите ви в здравословно отношение са породени от вас самите. Не сте от хората, които се грижат добре за себе си, особено когато сте решили да работите активно. Без значение дали времето се стопля или не, ваша задача е да внимавате, особено в дните 23-25 март, когато Луната е във вашия знак.
Любов: През март материалните ви мераци може да навредят на личните ви отношения, защото постоянно сте склонни да натяквате колко се грижите за семейството и как то оцелява само заради вашите приходи, въпреки че и половинката ви работи. Рискувате да си създадете проблеми и да отдалечите близките си.

СТРЕЛЕЦ

Работа: Не осъзнавате, че рутинната работа и отхвърлянето на проблемите и изостанали задачи са вашия правилен ход. Причината е не само емоцията, а и ретроградния Меркурий в периода 5-28 март. Забранени са инвестициите и новите договорености. Във ваша полза е да не сте прибързани, за да не съсипете отношенията си с вашите колеги, защото говорите без да мислите и сте способни да обидите някого без да го осъзнавате.
Здраве: През март сте податливи на проблеми с кръвното, които не са типични за вас, но са възможни, ако имате напрежение в работата. Тези от вас, които страдат от хронични проблеми с черния дроб да посетят личния си лекар, защото може да ги обострят. Бъдете отговорни към себе си в периода 25-27 март, когато Луната е във вашия знак.
Любов: През този месец сте сте чувствителни и емоционални и дори и да искате, няма как да се справите и да изгладите проблемите в семейството. Брачната ви половинка ревнува, заради намеци от роднини, че изневерявате, а и вие постоянно твърдите колко сте неотразими и това налива още масло в огъня на ревността. .

КОЗИРОГ

Работа: Забравете за промените на работното си място, особено ако сте управители на ваша фирма. Не обсъждайте инвестиции със задгранични партньори, особено в периода 5-28 март, когато Меркурий е в ретроградното си движение и ги забранява. Трудности не са изключени през целия месец.
Здраве: Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от травми и не пропускате почивката си. Бъдете внимателни, защото сте податливи на проблеми с кожата и алергични реакции, които може да се превърнат в хронични. Прекалено уязвими сте в периода 2-5 и 27-30 март, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Март е месецът ви на материални стремежи, които може да се окажат проблем за отношенията ви, ако сте създали семейство. Причината е грубата намеса на ваши роднини, които ви досаждат у дома, въпреки че не сте им предложили гостоприемството си. Пречат ви да работите вечерта, а вие изливате гнева си на вашата половинка. Отпратете ги бързо. Не си струва присъствието им да ви съсипе брака.

ВОДОЛЕЙ

Работа: През март сте готови да се обиждате от най-малката критична забележка. Не нарушавайте финансовата си стабилност и не разчитайте на бързи приходи, ако ви мамят с инвестиции, които ще са губещи защото от 5 до 28 март Меркурий е ретрограден. Не се притеснявайте от трудностите.
Здраве: Март не предполага проблеми с вашето здраве, но не са изключени, ако не сте отговорни към себе си, ако забравите да си почивате, или пък ако прекалите с пресните зеленчуци, ако са с повечко нитрати. Алкохолът ви вреди на може да ви създаде проблеми с кръвното налягане, особено в периода 15 и 30-31 март, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Емоцията през този месец е главната причина да сте импулсивни и да не ви стигат сили за правилна преценка на случващото се в личните ви отношения. Брачните ви партньори ще се притеснят до степен да се замислят за решение за раздяла, ако сте безпричинно избухливи и критикарствате. Останете ли сами се сърдете единствено на себе си.

РИБИ

Работа: Не ви съветвам да давате заеми на ваши роднини, които за пореден път ще искат да им помогнете. По-добре да сте сигурни във финансовата си стабилност, а и месеца не обещава големи приходи. Не бива да инвестирате и да подписвате договори, особено в периода 5-28 март, когато Меркурий е в своето ретроградно движение. Не се изкушавайте, за да не се провалите.
Здраве: През този месец намерете начин постепенно да натоварвате краката и стъпалата си с ходене, за да не си създадете проблеми, ако сте обули след удобните ботуши и боти високи токчета. Предпазвайте се от проблеми с лимфната система и не стойте продължително в неудобни обувки в периода 5-7 март, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Март ви позволява да поставите ново начало в личните си отношения, но не защото ви е хрумнало да създавате нова връзка, а заради яснотата дали, ако сте семейни, искате да продължите живота си с вашата брачна половинка. Вместо да залитате в колебания, преценете дали, при проблеми и постоянни разправии, не е по-добре да се разделите.

Вижте още на dalivali.bg.