ОВЕН

 

 

 

 

Работа: През юли рискувате да си спечелите врагове, които и преди са бойкотирали работата ви, но този път ще ви доведат до пълен провал, ако не промените поведението си. По-добре се заемете  с обичайните си ежедневни професионални задължения, без да се опитвате да заставате срещу себе си, срещу Съдбата си и да поставяте инатливо ново начало. Мечтаете за големи приходи, но ще страдате от големи загуби.

Здраве: Здравето ви зависи от неумението да владеете гнева си и и може да ви създаде проблеми, които да ви принудят да си вземете продължителна почивка, особено ако усетите проява на мигрена или проблеми със зрението на 18-20 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Емоцията пречи дори и на щастливите семейни двойки да живеят спокойно, защото сте склонни да сте груби и агресивни към своята брачна половинка. Причината - дочули сте интриги, но без покритие. Помислете си за вашите забежки встрани, от които не се отказвате заради душевната си нагласа. Ако не сте щастливи и не живеете в хармония, по-добре е да се разделите.

ТЕЛЕЦ

 

 

Работа: От вас зависи да се възползвате от възможността да поставите ново начало, което има шанс да е успешно при добре обмислени действия и правилно взети решения, но също така и да ви провали, ако сте прибързани. Не инвестирайте в чужди или ваши проекти. Месецът не е подходящ за целта. Във ваша полза е да обмислите задълбочено плановете си за следващите месеци и да прецените финансовите си възможности.

Здраве: Ако сте си взели отпуск или планирате пътувания през почивните дни на този месец, не забравяйте, че сте податливи на простуди, дори и край морето или в планината особено в дните 20-23 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Месецът позволява ново начало в личните отношения, а семейните и щастливите в брака могат както да ги съхранят, така и да разпалят огъня на чувствата си. Не бива да допускате разправии за незначителни разминавания в мненията, защото ваши роднини веднага ще се намесят във ваша вреда. Съветвайте се само с половинката и с децата си.

БЛИЗНАЦИ

 

 

Работа: Прозорливостта при разговори и намерения да предприемете начинания е задължителна, въпреки че на моменти сте неуправляеми заради прекалената ви чувствителност към критика, дори и ако е градивна. Подвластни сте на желанието веднага да нападнете с думи в своя защита.    Инвестициите във ваши проекти да са добре обмислени, за да не се окажете с финансови проблеми, защото не сте преценили възможностите си и финансовите си запаси.

Здраве: От вас зависи да съхраните здравето си стабилно, като не пропускате почивката и разходки сред природата. Пазете се от алергични реакции ако страдате от хронична алергия и не стойте в замърсени помещения 23-25 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако сте създали семейство и сте щастливи в брака, съхранете хармонията в отношенията си въпреки постоянните изкушения, подтикващи ви към флиртове и изневери през този летен месец. Време е да изгладите недоразумението със своите близки и несговорчиви роднини. Не бива да пренебрегвате задълженията си у дома.

РАК

 

 

Работа: Имате възможност за създаване на делови партньорства и разширяване на вашия бизнес, но бъдете предпазливи, за да не съжалявате за новите си обвързаности. Поставете началото на новите си проекти и на инвестициите, които са свързани с тях, ако не са свързани със страничен бизнес, който не е пряко свързан с вас. Внимавайте и не се поддавайте на опитите на партньори, които са ви предали, отново да влязат в живота ви, за да ви вредят, този път, защото им е платено. Не раздавайте помощта си безплатно, за да не се окажете в един момент наранени, осъзнали, че сте използвани.

Здраве: От вас зависи да съхраните отличната си форма и доброто си здраве през месеца, в чиято първа половина властва вашия знак. Бъдете внимателни с храната и не купувайте продукти, без да гледате срока им на годност, защото сте податливи на проблеми със стомаха особено в дните 1 и 25-28 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните и щастливи в брака, които като цяло са консервативни и верни в чувствата си, са склонни да флиртуват, без да преценяват, че невинната авантюра може да се задълбочи. Не допускайте изневяра, защото прошка няма да получите, а разводът ще ви изненада неприятно. От вас зависи, ако сте щастливи, да съхраните брака си.

ЛЪВ

 

 

Работа: Трудностите ви следват ежедневно, но не ви притесняват, защото са преодолими. Забравете за всякакво ново начало,  освен ако не е предварително планирано. Ако сте уговорили задгранични пътувания,  свързани с много разходи, без очакваната и обещана възвращаемост на средствата, по-добре е да ги отложите, за да не се окажете в трудна ситуация и без финансова стабилност, когато се върнете в България. Поканете кандидат-съдружниците си тук.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, отпаднали сте, но не се вживявайте, защото причината може да е напрежение или простуда. Ако сте неразположени повече от седмица, отидете на лекар, за да не си внушите проблем, които ви депресира допълнително. Бъдете внимателни в дните 1-3 и 28-30 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Трудностите през юли няма да подминат и личния ви живот заради поредната намеса на ваши роднини. Ако сте семейни, не ги допускайте в дома си. Целта е да предизвикат скандал и криза в брачните ви отношения, да ви разделят и да сте щедри на заеми без връщане, защото според тях са ви "спасили" от страдания.

ДЕВА

 

 

Работа: Заредени сте с енергия, имате възможност да отхвърлите много от вашите изостанали и създаващи ви проблеми задачи, но предпочитате да се заемете с новото и интересното, въпреки че не сте готови да прескачате с лекота трудностите и да стигате до привидно недостъпните места.    Сигурна съм, че сте достатъчно отговорни, за да не се провалите сами заради ината си. Не бива да се доверявате на малко познати хора, нито да проявявате щедрост заради съжаление към някого.

Здраве: Разочарованията от хора, които са ви наранили ви разболяват. Страда душата ви, защото сте се раздали, за да им помогнете. За да не навредите на здравето си се отдавайте по-често на развлечения. Бъдете предпазливи в периода 3-5 и 30-31 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Съветвам семейните и щастливите в брака да не се жалвате от трудности на вашето работно място и да досаждате на семейството си, като удобно забравяте домашните си задължения, но диалог с партньорите ви липсва по ваша вина. Ако раздялата почука на вратата, вината е ваша. Ако сте нещастни в семейните си отношения, е време за спасение, месецът го позволява.

ВЕЗНИ

 

 

Работа: Можете да поставите началото на общ задграничен бизнес, който отдавна обсъждате, но заради забраните и неочакваната война отложихте. Започнете с оформянето на документацията за целта. От вас зависи да планирате така месеца си, че да имате време да поставите подписа си под договорените проекти и инвестиции, но оставете тази задача са последната десетдневка на месеца, за да сте сигурни в правилността на вашите решения.

Здраве: През юли се предпазвайте от проблеми с бъбреците и пикочния мехур, ако забравяте да приемате течности или ако прекалите с тях, особено в периода 5-8 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Щастливите са склонни на изневери по време на пътуване, на което са без брачната си половинка, а последиците може да се окажат с необратим финал, ако прекалят и връзката продължи и след като са се прибрали. Не бива да проваляте живота си заради едно мимолетно увлечение. Нещастните да направят крачката към раздяла, сега е моментът, в който ще се разделят с малко проблеми.   

СКОРПИОН

 

 

Работа: Имате възможност да постигнете стабилност в деловите отношения и да възстановите липсващата хармония. От огромно значение за вас е да съхраните завоюваните позиции, за да избегнете професионалните проблеми. Забравете за вложенията в помощ на колега или приятел, защото са във ваша вреда. Не приемайте предложение или дори разговор за съдружие, защото това начинание ще се обърне срещу вас само защото сте решили да погалите егото си и да се докажете пред хора, които са си поставили цели, различни от вашите предположения.

Здраве: Ако не ви харесва вашето обкръжение или пък отношенията във вашето семейство, няма да се чувствате добре здравословно, ще сте отпаднали или пък с настинка, която ще ви споходи неочаквано. Оплакванията ви може да са обострени в периода 8-10 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да стабилизират отношенията си и да направят крачката към изясняване на причините за разправиите у дома, въпреки че не би трябвало да съществуват такива, след като имат навика да решават проблемите на мига. За пореден път сте подвластни на съвети на ваши роднини и ако поддадете, сами си вредите, след като допускате намесата им.

СТРЕЛЕЦ

 

 

Работа: През юли имате възможност да анализирате изминалите месеци, да осъзнаете грешките и при възможност да ги поправите, но е време да сте разумни и да си наложите умереност, като забравите за желанието си да командвате и да изисквате, дори и когато не сте на ръководна позиция, а сте равнопоставени с вашите колеги. Не си струва да си създавате неприятели, които след като се изявявате като по-значими от тях, но без причина, зад обещания да ви подкрепят правят планове за вреда. Начинанията, които предприемате, не бива да са прибързани.

Здраве: Ако се оплаквате от главоболие и липса на апетит, от стягане в коремната област и проблеми с черния дроб, причината е в нестабилната ви психика и нежелание да си поставите само една цел, особено в периода 10-12 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любо: Анализирате живота си, също и личния, и сте готови да си внушавате и да се вживявате в липсата на чувства или да обвинявате половинката си, че не ви обича достатъчно, но без да имате доказателства, а това вреди на отношенията ви. Заради упоритото ви бягство от семейните задължения току-виж намерила разтуха извън дома, пък след това я връщайте, ако можете. Разрухата на семейната ви хармония може да ви разболее.

КОЗИРОГ

 

 

Работа: През този месец сте разпилени заради опити да ви тласнат към участие в сдружения, не винаги във ваша полза. Съветвам ми да завършите започнатите и изостанали задачи. Имате време да прецените и финансовите си възможности, защото през този месец ще имате приходи именно от задачите, които приключвате. Трудностите ще ви изнервят, ако не спазите изискванията за месеца да сте стабилни и да налагате хармония там, където сте.

Здраве: Не си внушавайте болести, само защото се чудите как да събудите съчувствието на околните. Ако сте неразположени положителните емоции са най-доброто лекарство за вас. Не прекалявайте с алкохола и се предпазвайте от алергии в дните 12-14 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните, които от самото начало са се взели по любов и са постигнали мечтаната хармония в брака, да бъдат внимателни и отговорни и да не предизвикват ревността на половинката си. Раздялата ще е неочаквана и болезнена. Не обсебвайте с чувствата и ревността си вашата половинка, докато вие самите си давате лична свобода при общуване и нерядко флиртувате.

ВОДОЛЕЙ

 

 

Работа: Рискувате да преобърнете изцяло професионалния си живот заради обзелото ви желание за осъществяване на големи цели, но без да сте сигурни, че има кой да ви подкрепи. Не бива да рискувате заради ината си с инвестиции в нечий проект и да искате на всяка цена да наложите мнението си, защото ще навредите и на вашите партньори, и на фирмата си, и на този, на когото привидно помагате, но той се възползва от вас. Обогатете се с нови знания. Удобната забрава на собствените грешки също ви вреди, ако не анализирате пропуските си и не коригирате действията си.

Здраве: Грижете се за здравето си, пазете се от травми, от преумора и не се опитвайте да се натоварвате с физическа работа, ако сте загубили навика да спортувате, за да не създадете проблем и да не го превърнете хроничен, особено в периода 14-16 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През този не особено емоционален месец от вас зависи да съхраните семейство си, ако се радвате на хармония и обич. Всички, които живеят щастливо и в разбирателство с брачната си половинка, да не изневеряват заради интригите на завистници или защото са срещнали обсебващи събеседници. Те няма да ви дарят щастие, но могат да ви съсипят семейството.

РИБИ

 

 

Работа: Не бива да чакате чудо да ви дари благините    на света, да сте инициативни и да работите отговорно. Не проявявайте щедрост, не давайте заеми и не инвестирайте в проекти, които не ви гарантират бърза възвращаемост, дори и ако са ваши. Бъдете пестеливи. Не бива да се опитвате да надскочите възможностите си и да харчите, за да смаете хора, които не ви обръщат внимание.

Здраве: През цели месец работата ви трябва да редувате с почивка, въпреки че не сте склонни да губите време в грижи за себе си. Здравето ви е стабилно, ако сте внимателни в периода 16-18 юли, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните през юли са заети само със своите материални и професионални мечти и стремежи, до степен да са забравили да даряват чувства на половинката и на децата си. Проблемите им са ежедневие, а чувствата и уважението ще изтляват бавно до мига на неочаквана раздяла, пожелана от тяхната половинка, любовта на живота им. Да мислят, преди да се стигне до необратимото.

Бонус: Гал Сасон предсказва какво ни очаква през цялата година