Готови ли сте за втората част? Ето ги и останалите 6 зодии, които чакахте:

Везни
Везните мечтаят за сватба на екзотичен остров по средата на океана, но в този случай гостите ще бъдат единствено местните жители, а това не би се харесало на зодията. Затова за сватбата си те биха предпочети нещо по-практично и не толкова акзотично -  церемония в общината, църквата, а след това и тържество в ресторанта с всички познати и роднини. Булката предпочита изчистен модел рокля от сатен или коприна, прическата е романтична, а младоженецът изглежда, че е излезнал направо от някое модно мъжко списание.

 

Скорпион
Скорпионът винаги предпочита най-доброто. Това се отнася и за сватбения му ден, гостите, тържеството и церемонията. Зодията иска всичко да мине по правилата, както си е редът – общината, църквата, а след това и ресторантът. Гостите са много, поканени са дори и такива, които не са съвсем близки на двойката. Булката е секси дори и с дългия воал, изпод който се вижда загадъчно прическата, роклята и другите аксесоари.

 

Стрелец
Стрелецът би искал сватбата му да се състои в градината на стара къща или на брега на някое езеро, денят да е слънчев, а гостите да седнат на изящните бели столове с панделки. Веселбата трябва да продължи поне до полунощ. Масите са отрупани с изящни ястия. Булката е облечена с рокля от фина дантела с отворен гръб, а на врата й блесто диамантена огърлица.

 

Козирог
Козирогър си мечтае за романтична сватба, изляза точно от мечтите му. Музиката не трябва да е силна, за да могат всички да се чуват и да си говорят без да е надвикват. Сред гостите на младоженците има близки приятели, които вече заемат добри постове в обществото. След празненството двойката ще замине на меден месец някъде по вода. Другият вариант е да отиде на мястото, на което са се запознали.

 

Водолей
За водолея празненството трябва да е бляскаво и изискано, защото смята да покани известни, преуспяващи и уважавани гости. Въпреки че дрескодът е строго елегантен, младоженците ще бъдат най-красиво облечените сред всичко – така и трябва. Ресторантът е сред най-добрите в региона, специалитетите са авангардни, а виното е старо колкото водолея...

 

Риби
Рибите винаги са си мечтали за романтична сватба в ресторант насред някое езеро или на кораб, илои край някое морско пристанище. Роклята на младоженката е изчистена, но в същото време много женствена, а костюмът на младоженеца е в светъл цвят. Списъкът на гостите е обсъждан и от двамата, така че никой да не стои до някой, с който не би се чувствал добре.