В случай, че търсите сериозна връзка или просто приключение, ето кои са зодиите, които биха отвърнали подходящо на чувствата и настроението ви.

Овен
За връзка: Овенът би имал чудесни отношения с лъва, защото той е знак, с който са емоционално съвместими. Лъвът ще помага във всичко на овена, ще му бъде добър приятел, партньор и любовник.


За авантюра: Ако овенът търси авантюра, най-лесно би я намерил в лицето на везните, с които би изживял незабравимо приключение. В леглото между тях ще се разпали огромна страст и сексуално привличане.

Телец
За връзка: С девата телецът веднага ще усети, че се намират на една вълна, на един плаж, върху един пясък. Винаги ще има за какво да си говорят и никога няма да им бъде скучно заедно.


За авантюра: Ако телците изберат скорпион, то запознанството веднага ще ги заведе в леглото. Когато се срещнат погледите им, желанието моментално става двустранно...

Близнаци
За връзка: За близнаците идеалният партньор са везните? Заедно ще водят дълги разговори, ще се шегуват с почти еднакво чувство за хумор и няма да спират да се забавляват. Във връзката между двата знака ще има много разбиране.


За авантюра: Зодиакалният знак, който ще разпали страстта на близнаците, е стрелецът, който по никакъв начин няма да ограничава или задушава свободата им. Общите моменти между двете зодии ще се превърнат в незабравими изживявания.

Рак
За връзка: Ракът би се разбирал чудесно със скорпиона. Отношенията им биха били много интуитивни, така че в повечето случаи думите могат и да са излишни. Двата знака ще си дават взаимно чувство на сигурност.


За авантюра: Разумът на рака лесно би могъл да бъде размътен от представител на зодията козирог. Страстта между тях е гарантирана. Дори и връзката да не се очертава сериозна, козирогът ще остави приятно чувство на сигурност у рака.

Лъв
За връзка: За лъвовете идеалният партньор е стрелецът, който ще изненадва с приключенския си характер. Същевременно той обича да обсипва с комплименти и да закриля партньора си, което ще се хареса на лъва.


За авантюра: Лъвовете биха имали бурни и запомнящите се отношения с водолеите. И двете зодии търсят забавление, приятни емоции и пътувания, така че авантюрата им със сигурност ще бъде забавна и вълнуваща.

Дева
За връзка: С козирога девата ще изживее връзка, която се основата основно на подкрепа и разбиране. Двете зодии са романтични и нежни, така че постоянно ще си показват любов и привързаност.


За авантюра: За девата чувствителните риби са идеялният партньор за лятно приключение. Ще изживеят заедно сладки моменти на страст.

Очаквайте продължение...