Как да разберете дали той ви обича, истински ли са чувствата му или само си играе с вас? Генерални правила за това наистина не съществуват, но всяка от зодиите притежава свои характерни черти и поведение, които в много случаи могат да ни покажат достатъчно, за да сме сигурни. Какво ще ни покажат първите 6 зодиакални знака за любовта:

Овен
Без значение от годините и пола, съществува един лесен начин да разберете дали овенът изпитва чувства към вас – той ще предизвика кавга, ако ви обича. Овните харества словесните войни, докато в същото време флиртуват и тестват чувствата ви към него. Повече от романтиката, той иска до себе си достоен съперник във войната на думи. Така че – отвърщайте му подобаващо, дори се шегувайте за негова сметка и той със сигурност ще бъде ваш.

 


Телец
Телците изразяват чувствата си, както правят всичко останало -  бавно и внимателно. Затова не очаквайте, че той ще ви каже още в началото, че ви обича. Ще го направи, когато му дойде времето. Бъдете търпеливи, но ако ви е нужен знак, който да ви убеди, че телецът държа на вас, то вглеждайте се в детайлите – комплиментите, верността и малките подаръци. Ако получите подарък от телец, който той е избрал, защото е бил сигурен, че ще го харесате, то това е първият и сигурен знак, че той ви обича. Изчакайте още малко и докато ви го каже.

 

Близнаци
Те са най-забавният зодиакален знак и като такива биха направили и невъзможното, за да покажат на някого, че изпитват искрени чувства към него. Как ли? Ами, разбира се, че чрез смях и приятен хумор.Ако сте колеги на работа, близнаците няма лесно да се откажат от мисията да ви впечатлят. Ще го направят единствено, ако покажете, че начинът, по който го правят не ви харесва. Но вие няма да го направите, нали?

 

Рак
Престанете да се питате дали ракът, който толкова много ви привлича и в който сте лудо влюбени, изпитва същото като вас. Как да познаете ли? Като грижовни и къщовни представители на зодиака, раците ще покажат, че истински им пука за вас като ви приготвят някоя завъртяна манджа във фурната или някоя изискана торта. Втората фаза, в която ще покажат чувствата си, са цветята и комплиментите, последвани от прекрасна вечер в неговия дом. В последната фаза те трябва да ви разкрият устно какви са чувствата им към вас. 

 

Лъв
Лъвовете са непоправимите флиртаджии на зодиака. Но как тогава да разберете, че те искат нещо повече от това просто да се позабавляват? Съвсем просто – когато графикът на лъва започне все по-често да се запълва с обедни почивки, вечери, уикенди, пътувания с ваше присъствие, то спокойно може да кажете, че той е хлътнал до ушо по вас. Гледайте все пак и вашият график да е свободен, за да има единомислие по въпроса.

 

Дева
Как да познаете, че педантичната дева е луда по вас? Поканете я на гости и оставете дома си в лек творчески хаос, може да не почиствате и праха върху библиотеката. Те веднага ще се заемат с почистването и подреждането. Не биха го направили за човек, на когото не държат. Това трябва да ви е ясно. Обичат човекът до тях да се чувства уютно, да е на чисто и подредено място. Девите създават чиста и организирана атмосфера за тези, които са им в сърцето. Само да не им намекнете, че навлизат прекалено много в личното ви пространство. Просто ги целунете, благодарете им и им помогнете да приключат по-бързо, за да можете заедно да се наслаждавате на повече мигове заедно.

Очаквайте продължението на материала съвсем скоро...