.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как различните зодиакални знаци показват любовта си

LadyZone.bg | преди 5 години
любов
Снимка: Thinkstock?Guliver Photos
Ракът ще ви сготви, а девите ще подредят дома ви...

Как да разберете дали той ви обича, истински ли са чувствата му или само си играе с вас? Генерални правила за това наистина не съществуват, но всяка от зодиите притежава свои характерни черти и поведение, които в много случаи могат да ни покажат достатъчно, за да сме сигурни. Какво ще ни покажат първите 6 зодиакални знака за любовта:

Овен
Без значение от годините и пола, съществува един лесен начин да разберете дали овенът изпитва чувства към вас – той ще предизвика кавга, ако ви обича. Овните харества словесните войни, докато в същото време флиртуват и тестват чувствата ви към него. Повече от романтиката, той иска до себе си достоен съперник във войната на думи. Така че – отвърщайте му подобаващо, дори се шегувайте за негова сметка и той със сигурност ще бъде ваш.

Коя Дисни принцеса си според зодиятаАко някога си искала да разбереш характерът ти до коя принцеса на Дисни се доближава...

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?