ОВЕН

Създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни, мили дами, с брачния си партньор. Ако сте сгрешили, поднесете извиненията си. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, които стабилизират отношенията ви.

ТЕЛЕЦ

Не пречупвайте чувствата си през материалните си стремежи, защото ще обидите и отдалечите интимните си партньори. Ако сексуалното удоволствие цели да получите облаги, приемете, че ще разривът ви е гарантиран.

БЛИЗНАЦИ

Не се колебайте да проведете разговор за изясняване на личните си отношения. Забравете за съмненията и не ревнувайте без причина. Единствения начин да приключите със съмненията си е да се отдадете на незабравими сексуални мигове.

РАК

Несемейните жени могат да намерят половинката си. Семейните жени ще предизвикат ревност. Не винаги сексът е начин да се домогнете до чувствата на някого. Не разчитайте, че една бременност ще ви обвърже за цял живот.

ЛЪВ

Ако сте семейни, мили дами, и сте решили да натриете носа на половинката си с изневяра, правите най-голямата грешка в живота си. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото непрекъснато ще търсите в партньорите си нещо по-различно.

ДЕВА

Планетите са благоприятно настроени към вас и могат да променят в положителна посока личният ви живот. Ще имате нови запознанства. Не се колебайте да откажете сексуален контакт на партньора си, ако сте сигурни в предстоящата раздяла, за да си спестите опити за ново сближаване.

ВЕЗНИ

И днес сте напрегнати и изпълнени с недоверие към хората, които обичате. Сами градите основата на бъдещи проблеми водещи до отдалечаване. Нямате желание за сексуални удоволствия, което ще озадачи партньорите ви и ще ги дистанцира.

СКОРПИОН

Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ако си позволите прибързано сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за бъдещите проблемите.

СТРЕЛЕЦ

Днес решете дали да продължите живота си с интимните си партньори. В моментът на истината преценете имате ли все още чувства към тях. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, дори и ако е за последно, защото след това ще съжалявате.

КОЗИРОГ

Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията към партньора си. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща с новите си партньори, защото последствията ще бъдат необратими.

ВОДОЛЕЙ

Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот. Ще срещнете трудности в общуването породени от вашата изневяра, която трудно ще ви простят. Не се надявайте на сдобряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачния партньор.

РИБИ

Очаквайте големи промени в личния си живот. Семейните жени да се отдадат на чувствата си. Несемейните да очакват романтична среща. Сексуалните ви отношения са на ниво. Не пропускайте да се отдадете на сексуални наслади, които ще ви заредят с добро настроение.