ОВЕН 

Пазете се от чаровен човек, който се опитва да се вмъкне в живота ви и да разруши брака ви. Липсва ви хармония в сексуалните отношения. От вас зависи да я възстановите, като престанете да изневерявате. 

ТЕЛЕЦ 

Денят е благоприятен за сключване на брак. Помислете за хармонизиране на вече съществуващите семейни отношения. Дори и ако сте обидени на половинките си, намерете сили в себе си да им простите. Сексът ще ви помогне. 

БЛИЗНАЦИ 

Възможни са разправии в семейството. Пазете се от нови контакти и изневери, защото ще ви разкрият веднага. Несемейните жени да очакват предложение за брак и сексуални изживявания. В семействата без деца  може да се появи мечтаното дете. 

 

РАК 

Несемейните жени не трябва да очакват от новите запознанства да прераснат в сериозна интимна връзка. По-добре изчакайте. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си, а влюбените да не се изкушават от предложенията за секс с непознати партньори. 



ЛЪВ

Силните емоции заради интрига предизвикала ревността ви ще се превърнат в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор. Забравете за сексуалните си фантазии. Тази вечер няма да сте обект на желание от страна на интимните си партньори. 

ДЕВА 

Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимия. Сексът и тази вечер ще ви зареди със сили, особено ако чувствата ви са споделени и сте постигнали хармония в интимните мигове. 

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни и предпазливи в отношенията с близките си. Не засягайте честолюбието им, не предизвиквайте тяхната ревност. Не пропускайте да изживеете незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН 

Отношенията с интимния ви партньор все още са близо до степента на замръзването, а вие се инатите и отказвате да се извините, въпреки че критиката ви е била градивна. Естествено е да липсва и сексуалният ви живот. 

 

СТРЕЛEЦ 

Време е да приключите стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши брака ви.Предпазвайте се от случайни сексуални контакти, защото ще бъдете изненадани след време от нежелана бременност. 

КОЗИРОГ 

За съжаление ще пренесете професионалните си проблеми и в личния живот и ще изнервите любимия си. Не се сърдете, ако проявяват каприз и не желаят да отговорят на предложението ви за сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ 

Не проявявайте агресия към близките си. Вечерта си наложите спокойствие и си останете у дома. Създайте приятна обстановка и се отдайте на приятни интимни изживявания. 

 

РИБИ 

Вечерта можете да отидете на ресторант и си създайте приятни емоции в семейството, като не се натоварвате с готвене. След това се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.