Какво да очаква всяка зодия в интимен план на 28 януари 2020 година:

ОВЕН

Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатия ден. В отношенията с любимите хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите. Семейните жени ще изживеят незабравими сексуални удоволствия. Не изневерявайте!

ТЕЛЕЦ

Неуспехите през деня ще се отразят на отношенията ви в семейството и с любимите ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Вечерта се постарайте да си създадете незабравими мигове и да се отдадете на сексуални удоволствия, за да се сближите отново.

БЛИЗНАЦИ

През целия ден имате възможност да докажете чувствата си. Не оставяйте без внимание любимите си хора. Не отказвайте на интимния си партньор сексуалните изживявания.

РАК

Следобед ви очаква незабравима романтична среща. Несемейните жени ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената любов. Сексуалните ви контакти трябва да са добре преценени, за да си спестите заболяванията на половата система и инфекциите.

ЛЪВ

Не се отказвайте от приятните романтични мигове, които са ви подготвили любимите ви хора. Подарете им цялата си обич. Сексът ще ви достави взаимна наслада. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на чувствата си.

ДЕВА

Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите чувства ще се окажат напразни. Не се опитвайте да го привлечете с подаръци или да настоявате за годеж.

ВЕЗНИ

Интимните ви партньори са се отдалечили, заради съмнения, че им изневерявате. Трудно ще спечелите отново доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, защото дори и да се стигне до сексуален контакт, той няма да оправи отношенията ви.

СКОРПИОН

Изпълнени сте с желание да сте обичани. За съжаление не сте доказали на интимните си партньори, че споделяте чувствата им.Ако имате желание за сексуални удоволствия, но интимния ви партньор е дистанциран, не настоявайте.

СТРЕЛЕЦ

От сутринта ви е обзела ревност. Глождят ви съмнения във верността на вашите любими. С подозрения нищо няма да постигнете. След разправията през деня не се надявайте, че ще имате приятни интимни изживявания.

КОЗИРОГ

В семейството ви назрява конфликт. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите оправдание за действията си. Не и с проява на агресия. Сексът с брачния ви партньор ще остане само в мечтите ви. Не се домогвайте до това.

ВОДОЛЕЙ

Звездите ви предпазват от неочаквани проблеми в личния живот. Отдалечили сте се от любимите си хора. Опитайте се да създадете романтична обстановка и да възвърнете у партньора си желанието за сексуални удоволствия.

РИБИ

През целия ден сте уморени и нямате желание за развлечения с любимите си хора. Не пропускайте романтичните мигове, защото ще съжалявате. Колкото и да сте уморени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима следа у вас.