Какво вещаят звездите за деня, в който са родени талантливият архитект Франк Гери и красивата манекенка Наталия Водянова.

ОВЕН

Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка. Не бързайте със секса, ако не сте уверени в чувствата си, скъпи жени.

ТЕЛЕЦ

Вечерта, ако все още сте потиснати, не пренасяйте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не пренасяйте напрежението в дома си, където може да ви очакват с добро настроение и приготвена семейна вечеря, за да не се натоварвате и с това задължение. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс.

РАК

Любовните срещи ще дарят щастие както на семейните, така и на несемейните жени, които търсят своята половинка. Семейните да внимават, защото си гарантират разочарования в личния живот, ако се изкушат да се впуснат в изневери и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си. Няма причина да се лишавате от обичта на интимния си партньор и от сексуални наслади.

ДЕВА

Признайте си от какво се вълнувате и от какво се чувствате неуверени в интимния си живот, мили жени, без да се притеснявате. Създайте хармония в сексуалните си отношения. Бъдете чаровни без значение на каква възраст сте.

ВЕЗНИ

Отношенията с брачния ви или интимен партньор постепенно се стабилизират, ако не допуснете нова грешка, при все че са още крехки и може бързо да съсипете за миг брака и любовта. От вас зависи дали ще съхраните временното спокойствие, дали ще създадете хармонията, която ви обещава сексуални наслади.

СКОРПИОН

Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори. Не е изключено да срещнете подходящия. Не бързайте да се поддавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования. Не са изключени проблеми с интимния ви партньор. Не бъдете груби в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви. В интимните ви отношения е напрегнато. Чувствате се потиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени. И днес сте орисани да очаквате сексуалните удоволствия без гаранция, че ще ги изживеете.

КОЗИРОГ

Следобед ще се наложи да се занимавате с лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачния ви партньор. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

За съжаление, прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти с партньора ви, водещи до разочарования в личните отношения. Бъдете компромисни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот.

РИБИ

Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства. Няма да се състои. Ще се почувствате наранени и ще се откажете от секс с любимите си хора.

Манекенката Наталия Водянова има пет деца!
Снимка: profimedia.bg