ОВЕН 

Не сключвайте брак в този ден. Възможни са проблеми в семейството и сцени на ревност. Половинките ви са извън себе си, заради вашето поведение и отсъствие. Романтичната вечеря и изненадващ подарък може и да ви сдобрят след разправията и да завършат с интимни удоволствия. 

ТЕЛЕЦ 

Въпреки трудностите в семейството сте чаровни и ще привличате погледите на всички. Ще флиртувате и ще се влюбвате неочаквано. На несемейните предстои романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия, докато не се опознаят. 

БЛИЗНАЦИ 

Звездите не позволяват смяна на работното място. Вечерта очаквайте сцени на ревност. Причината е отново вашето поведение, което е дало повод за съмнения в чувствата ви. Отново сте лишени от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами. 

РАК 

През целия ден имате възможност да сте с близките си и да им докажете чувствата си. Не оставяйте без внимание любимите си хора. Не им отказвайте сексуалните изживявания, естествено ако и вие изпитвате сексуално желание. Не проявявайте импулсивността си. 

ЛЪВ 

Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Няма смисъл да ги прикривате, ако искате да разберете дали са споделени. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, ако вече сте опознали партньора си. 

ДЕВА 

Не се опитвайте да заслужите нечия любов с пари и подаръци, защото ще се почувствате нещастни, ако вземете, че се влюбите и ви отблъснат. Не винаги сексът е начин да се домогнете до чувствата на някого. Не разчитайте, че неочакваната бременност ще ви обвърже за цял живот. 

ВЕЗНИ 

Не се опитвайте да налагате на любимите си хора правила на поведение и не ревнувайте. Няма как да сте щастливи в леглото, ако не приемете желанията на интимния си партньор. Само така удоволствието ще е взаимно. 

СКОРПИОН 

В семейството създайте хармония и разбирателство. Не наранявайте любимите си хора с непрекъснатите си претенции. За да се чувствате добре в леглото и сексът да ви достави наслада, трябва да сте готови за него и двамата. 

СТРЕЛЕЦ 

Не забравяйте, че сте се дистанцирали от любимите си хора, а това вреди на отношенията ви. Вечерта бъдете с тях. Сексуалният ви живот е нередовен, а това пречи на доброто ви самочувствие. Направете всичко възможно да не пропускате сексуалните мигове. 

КОЗИРОГ 

Може да сключите брак в този ден. След работа ви се иска да се отдадете на романтични срещи, но чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако сте готови за тях. 

ВОДОЛЕЙ 

Може и да сте преуморени, но не пропускайте да зарадвате с вниманието си любимите си хора и да се отдадете на чувствата си. Сексуалните удоволствия ви зареждат с желание за живот, но в този ден ще са още по-незабравими, ако имате до себе си партньор Рак. 

РИБИ 

Следобед се пазете от интриги или клюки от страна на недоброжелатели, които искат да докажат, че мамите интимната си половинка.  Вечерта си създайте романтична обстановка, поговорете откровено за случилото се и се отдайте на сексуални изживявания.