ОВЕН

Брачният ви партньор е изкушен да ви посети неочаквано на работното място. Не флиртувайте, за да не ви хване на местопрестъплението. Любимите ви са разочаровани от нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия. Нямате причина да отказвате интимните мигове.

ТЕЛЕЦ

Отношенията ви с любимите хора са хармонични, но сте в състояние да създадете проблеми, ако сте прекалено мълчаливи вечерта. Вместо замислената физиономия, която сте лепнали още сутринта на лицето си, се усмихнете, за да не се лишите от сексуалните мигове.

БЛИЗНАЦИ

Следобед в почивния ден посветете времето си на разрешаването на семейни проблеми, които са причината за почти необратимо отдалечаване на брачната ви половинка. Не разчитайте на бързо преодоляване на кризата в отношенията. Не се отдавайте на изневери и секс извън семейството, защото ще съжалявате горчиво още в следващите дни.

РАК

Ревността на половинката ви днес е предизвикана от ваши действия. По-добре е да запазите спокойствие и да си поговорите искрено преди скандалът да е достигнал необратимата си точка. Оправете бързо отношенията си защото сексуалният ви живот е пред пълен провал.

ЛЪВ

Отношенията с интимната ви половинка не са хармонични и съсипват желанието ви за работа. Не сте склонни да простите обидните думи, които по ваше мнение са незаслужени и бягате от сексуални удоволствия.

ДЕВА

Не сте в състояние да прецените дали критиката на любимите ви хора е във ваша полза. Разправията ви е гарантирана. Със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия, ако не сведете глава и не се извините на интимния си партньор.

ВЕЗНИ

Любимите ви хора са се отчаяли от нежеланието ви да се приберете рано, защото са ви подготвили приятна романтична вечер. Сексуалните желания на половинката ви се разминават с вашите. Вредите на отношенията си.

СКОРПИОН

Семейните ви отношения се нормализират. Бъдете сговорчиви и тактични с любимите си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, за да не си създадете нови проблеми. Бъдете нежни в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Несемейните да очакват предложение за брак. Семейните да се отдадат на интимни мигове. Сексуалните контакти с партньори, към които не изпитвате чувства, ще оставят във вас неприятни спомени.

КОЗИРОГ

Старанието ви да сте мили с любимите си хора ще бъде оценено. Вечерта ви очаква романтична среща и приятна изненада. Намерете подходящите думи, за да споделите чувствата си и се отдайте на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Проведете разговор у дома, за да разчупите ледовете, които започват да придобиват огромни размери и да ви отдалечават от любимите ви хора. По-добре се откажете от секса, защото няма да ви достави очакваната наслада.

РИБИ

Семейните ви отношения изискват анализ, за да изгладите недоразуменията с брачната си половинка. Сексуалният ви живот се нормализира, но трябва да сте по-активни в леглото.