.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Кой е твоят пламък близнак?

| преди 3 години
пламък близнак
Снимка: iStock
Много хора усещат, че не са от този свят, че Земята не е тяхното място

Пламък близнак е човекът, когото чувствате особено близък, но не съседът, не интимният партньор, не роднината. Тази близост е отвъд реалното и физическото. Пламъкът близнак е онзи човек, с когото се търсите между различните животи. Може на Земята да не сте заедно, но е сигурно, че някъде там, в друго измерение и време – сте (били) заедно.

Кога ще срещнете своя пламък близнак?

Пламъците близнаци се срещат в реалния живот тогава, когато душите са достатъчно пораснали емоционално за това. Срещата и разпознаването са трудни, защото в реалния живот на Земята, човек трябва да се концентрира върху личната си земна мисия. Всеки човек идва с някаква конкретна цел на тази Земя и срещата с партньор, с когото си е близък в друго измерение, само би го отклонила от изпълнението й. Душата се съгласява и приема тези условия в мига, в който се вселява в човешкото тяло. Това обаче не означава, че тя спира да се бунтува. Ако сте усещали, че не сте на място, че околните не ви разбират, ако сте откривали в някакъв човек странна близост, то може би той е именно вашият пламък близнак.

пламък близнакНепрестанно търсене

Много хора усещат, че не са от този свят, че Земята не е тяхното място. Често тълкуват този копнеж като отегчение от живота. Всъщност това е непрестанното търсене на пламъкът близнак.

Слабо еволюиралите души обаче никога не разбират защо е това безпокойство. Те не знаят нито какво им липсва, нито какво да търсят. Приемат тази незадоволеност като негатив в живота. Да откриеш своя пламък близнак е признак на свободна и силна воля. За да го срещнете, душата ви трябва да е на точно определен етап от развитието си. Ако не сте подготвени, дори да се озовете очи в очи, няма да се разпознаете. Преждевременната среща би нарушила пътя на две души и би ги отклонила от земните им цели, което би било пагубно. Ето защо е дадено тази съдбовна среща да се случва само когато и двамата са добре подготвени.

10 съвета за начинаещите в медитациятаПовечето от нас смятат, че медитацията е практика, която малцина имат способността да усвоят. Грешка. Всеки един от нас може да извиси своите вибрации чрез медитация и не само.


Пламъкът близнак може да се срещне и разпознае, когато сънувате, ако сте в дълбока медитация или в ниво Алфа.

Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?