.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Кои зодии не бива да носят червено през 2016

LadyZone.bg | преди 3 години
2110979729.jpg
В годината на маймуната можем да постигнем много без никакъв проблем, обяви астроложката Алена.

Както астрологията, така и модата заема основна част от живота ни. Затова е важно да обръщаме внимание на цветовете, които носим през годината на огнената маймуна.

"Ярките цветове не означават кърваво червено", подчертава тя.

Годината на Маймуната започна на 8 февруари и се осланя напълно на характера на конкретното животно, което е интелигентно, духовито и находчиво. 

В процес на разговор Алена предупреди, че червеният цвят, който трябва да се носи през 2016-а, не е полезен за огнените знаци.

"Овен, Лъв и Стрелец трябва да носят пъстри цветове върху себе си, но червеното да бъде изключение", допълва тя. 

Причината? Яркият цвят засилва огнения им дух, който може да направи (не)съзнателно сериозни поражение в отношенията на съответните зодии с другите хора. 

Имайте предвид, че огнената червена маймуна ще "властва" до 27 януари 2017 година. Да, дълъг период от време за тези от нас, които обичат червения цвят... но какво е да направим малък компромис с облеклото в името на щастието?!

Код червено: цветът на 2016 година Забравете за черното и всички други незабележими цветове. Дойде ред на най-женствения и ярък цвят да бъде на мода

 

 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?