ОВЕН

Вечерта откажете гостуване при приятели, ако живеят в непознат квартал на неосветена и разкопана улица, за да не разбиете колата си в някоя яма. Останете си у дома с любимите си хора. Пригответе си вечеря и се отдайте на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Следобед не е изключено да се влюбите и да изоставите професионалните си задължения. Не ви съветвам да го правите. Избягвайте запознанствата. Ако сте семейни, не изневерявайте. Разкрият ли временното ви залитане встрани от брачното ложе, забравете за сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта вашите близки или интимната ви половинка ще ви изненадат с романтична обстановка и приятни разговори. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се освободите от лошото си настроение, което властва над вас целия ден.

РАК

Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си. Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимите ви. Споделете радостните събития от ден и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади.

ЛЪВ

Ако ви гостуват роднини бъдете умерено щедри. Не се притеснявайте да покажете чувствата, които изпитвате към близките си. Само ако сте искрени ще имате възможност да изживеете незабравими романтични мигове.

ДЕВА

Съветът ми е през целия ден сте дистанцирани и да не надавате ухо на клюките и интригите разпространявани от съседите ви. Със сигурност искат да ви настроят срещу интимната ви половинка и да съсипят сексуалният ви живот.

ВЕЗНИ

Коригирайте поведението си спрямо вашите близки. Новите запознанства ще ви разочароват. Не разчитайте на късмета си, ако търсите своята половинка. Удовлетворяващия секс не е гаранция за чувства.

СКОРПИОН

Запознанство в личен план ще прерасне в сериозна връзка. Семейните представители на знака да не изневеряват. Несемейните имат шанс да открият своята половинка, но не ви съветвам да се втурвате към леглото. Прибързаният секс може да ви нарани.

СТРЕЛЕЦ

Постарайте се да не създавате напрежение в семейството, само защото сте без настроение, заради несбъднати надежди. Сексуалните ви отношения са се вледенили затова, ако не ги разтопите, не се надявайте на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Не изневерявайте, само за да мъстите, защото така ще да си спестите проблеми в личния живот. Не сте доволни от сексуалните си отношения, но вината явно е и във вашето поведение и опити да търсите емоции извън семейството.

ВОДОЛЕЙ

Не допускайте и в този ден, за пореден път, заради който губите доверието на половинката си, професионалните ви стремежи да вредят на личния ви живот. Сексуалните ви отношения са поохладнели. Вземете мерки, за да не страдате.

РИБИ

Не давайте обещания за заеми на непознати хора или роднини само, за да блеснете. Със сигурност ще загубите парите си. Вечерта очаквайте разправия в семейството си. Отдалечили сте с ината си брачната си половинка. Приберете се с цветя и подарък, скъпи мъже, за да не се лишите от сексуалните удоволствия.