.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Диета според зодията - Козирог, Водолей, Риби

| преди 51 седмици
зодия
Снимка: iStock

Козирог (22 декември - 19 януари)

Цитрусова диета (с грейпфрут)

Ако има някой, който яде, за да живее, вместо да живее, за да яде, това сте вие. Имате повече воля от поне 9 от другите зодии в зодиака, взети заедно. Поради тези причини, да започнете да отслабвате, тази диета е страхотен избор за вас. Много хора биха избягвали режим на хранене, основан на един плод, като чума, но вие няма да имате против. Особено след като тази диета съществува от 70 години, което значи, че е нещо сигурно и проверено.

Зимно прочистване с цитрусова диета48 часа, плодове, сокове и едно прочистване

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Диета със зелева супа

Кратко прочитане на този хранителен режим и става ясно, че е чудесен избор за всеки, който е напълно готов да промени начина си на живот, не е много продължителна, интензивна е и е с бързи резултати. Според много хора тази диета е доста странен, необикновен и дори - напълно откачен начин да отслабваш. Ключът е, че трае една седмица и е подходяща за случаите, когато искате да се вмъкнете в специален тоалет по някакъв повод. Основана е на създаването на изцяло нов дневен режим, който включва храна, упражнения и краткотрайно, но пълно отказване от онези малки, сладки изкушения.

Каква диета да започна? Топ 3 на най-успешните От 1 до 3 кг за седмица

 

Риби (19 февруари - 20 март)

Диетата на Боб Грийн

Първо - тази диета e основана на пълен контрол - не само физически, но и емоционален. Вие сте воден знак, а това означава - емоции, затова е много вероятно, когато сте стресирани или нещастни, да посягате към храна за утеха. Тази диета - според основателя й Боб Грийн, ви призовава да обърнете внимание на ролята, която чувствата ви играят в битката с отслабването - и ви кара да разкриете и разберете емоционалните задръжки, които ви пречат да имате желаното тяло. Освен това Грийн ви предлага насоки за упражнения, чиято интензивност постепенно да увеличавате, докато не само свикнете с тях, но и започнете да им се наслаждавате.

За емоционалното хранене

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?