.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

5 знака, че мъртъв човек се опитва да се свърже с вас

| преди 3 години
душа
Снимка: iStock
Душите на починалите често се опитват да се свържат с нас

Преминалите в отвъдното души винаги могат да достигнат и да се свържат с нас, когато имат нужда или желание за това. Те могат да идват, за да ни предадат важно съобщения, послание, да ни предпазят от предстояща опасност или пък просто да ни успокоят с присъствието си. Обикновено сме склонни да пренебрегваме тези свръхестествени събития и да ги сбутваме в отдалечени кътчета на съзнанието си, където поставяме всичко, което е далеч от разумно обяснимото. А идеята за душа от отвъдното, която е около нас, понякога може просто да ни успокои, че не сме сами. Трябва само да се научим да разчитаме знаците и да сме достатъчно чувствителни, за да уловим тези сигнали.

1. Идват в сънищата ни
В желанието си да продължим да бъдем с хората, които сме загубили, ние често ги сънуваме. А сънищата са толкова емоционално натоварени, че може да ни се случи да се събудим и да имаме усещането, че човекът физически е бил до нас.

2. Усещане за допир
Мистични усещания за леки и нежни докосвания, знак, че мъртва душа се опитва да се свърже с нас. Обикновено това е по бузата или рамото. Тези погалвания носят посланието, че мъртвият човек е добре и не бива да се притеснявате. Може да не усетите допир, а натрапчиво усещане, че някой ви гледа или че има някой друг в стая, в която сте очевидно сами.

3. Странни и необясними случки в дома
Случвало ли ви се е изключен телевизор да се включи, или да започне да пращи, да горят нови крушки, да се изключват електрическите уреди или да се държат странно, без обяснима причина? Това също е един от знаците мъртвите души да се опитват да се свържат със света на живите.

4. Изчезващи вещи
Има много случаи, в които починали "крадат" нещата от дома си. Сигурно сте убедени, че сте оставили пепелника на масата в хола, но не го откривате там. Странно и необяснимо, при положение, че само вие го ползвате. Мъртвите души понякога имат нужда от някаква своя вещ, която активно са ползвали или са били привързани към нея. А може и просто да се опитват да привлекат вниманието ви. Обикновено е достатъчно да занесете нещо от това, което изчезва, на гроба, или негово производно – например цигари, храна, напитка, дреха и т.н.

5. Миризми
Странната миризма е нещо, което усещаме най-често. Само лек полъх може да провокира спомените ни и да ни накара да се сетим за нещо, случило се много отдавна.

Как ви действа есента?