.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

22 април - Какво да очакваме от пълнолуние в знака Скорпион

LadyZone.bg | преди 2 години
2111059097.jpg
Тази вечер луната навлиза в пълна фаза в знака Скорпион – пълнолуние, отличаващо се с мощна сила на въздействие върху човешката енергия и съзнание.

Пълнолуние в знака на Скорпион е истинско предизвикателство за всеки един от нас. Това е времето, в което всички ние можем да разкрием в цялата си сила и прелест градивния си потенциала и съзидателни възможности.

#Време е за решителност и действие
Това е момент, поставящ началото на решителни действия, които дълго време сме отлагали и е крайно време да предприемем. Сега е моментът, в който можем да се доверим напълно на вътрешната си сила и енергия, да проявим решителност и смелост не само в мислите, но и в действията си. Време е да приключим някои дела и взаимоотношения, свързани със знака Скорпион и неговите ретроградни планетни управители Плутон и Марс. В дните през следващите две седмици е много важно да изплатим отчасти или изцяло задължения към банки, дългове, неплатени данъци, глоби и други подобни.

#Това е и времето, в което сме по-склонни да осъзнаем истината за самите себе си и другите
Пълнолуние в Скорпион ни помага да напуснем зоната на комфорт на самозаблуда. Помага ни да се изправим срещу собствените си страхове и да "погребем" гнева си. Учи ни да бъдем истински, да свалим маските и да се покажем пред останалите такива каквито сме. Емоционалната сила, която придобиваме като възнаграждение от всичко това, ни влива повече кураж, смелост и мъдрост.

#Край на токсичните емоции
Пълнолуние в знака Скорпион ни помага да се освободим от токсичните емоции и мисли, които до този дълго време момент са ни "тровели" вътрешно и унищожавали физически и душевно. Едва сега започваме да берем плодовете от положените усилия и да си припомняме поуките от тригодишния период на Сатурн в Скорпион. Сега е моментът, в който всички ние можем да погледнем назад към последните три години, когато Сатурн е бил в знака Скорпион, и да осъзнавам колко далеч сме стигнали, колко истини сме научили за самите себе си и за света около нас.

#Пълнолуние в Скорпион усилва енергията на ретроградните планети Марс и Плутон
Усилването на ретроградната сила на Марс означава, че негативни емоции, които сме съумявали да тушираме дни, седмици, месеци и години дори, изведнъж могат да изригнат като вулкан. Така че не се изненадвайте, ако откриете проблеми, за които дълго време сте си мислели, че не ви засягат, а внезапно изплуват на повърхността.

Ретрограден Марс в Плутон вещае скандали и гнявСкандалджийската комбинация на двете мъжки планети е виновна за хаоса в ежедневието ви

За да се справите с предизвикателствата на ретрградните планети, е необходимо да направите равносметка на силите вътре в себе си – на тъмните и светли страни, да намерите вътрешен баланс и хармония, да се пречистите от лошите мисли и неувереност, да прогоните вътрешните си страхове и демони, да преобразувате негативната и ретроградна енергия в по-висша и положителна сила.

#Трябва да бъдем смели, за да бъдем честни със себе си и другите
Именно това е времето, в което излизат наяве страхове, надежди, сили дори, за които не сме подозирали, че имаме. Това обаче не е лошо, а напротив – необходимия катаклизъм, за да започне катарзиса, който ще доведе до благотворни промени. Именно сега, когато разрушителните сили на Марс и Плутон са най-мощни, ние трябва да положим максимални усилия, за да надделеем над негативизма и да победим злото вътре в самите нас. В противен случай рискуваме да загубим контрол над собствения си воля, оставяйки се на разрушителната мощ на вътрешните ни демони.

#Пълнолуние в Скорпион заздравява интимните взаимоотношения
Пълнолуние в Скорпион създава мощна връзка между Венера и Плутон, която ще придаде емоционална дълбочина и страстна еротична енергия в интимните взаимоотношения между партньорите. Това е шанс за задълбочаване и заздравяване на емоционалната връзка, в която се намирате. А за онези, които в момента са сами, Венера и Плутон обещават дълбоки и разтърсващи любовни преживявания.

Интересен факт: Буда – Учителят на Изтока, се е родил на Пълнолуние в знака Скорпион. Именно негови са и пропитите с много мъдрост и житейска истина думи:
"Спри да вършиш зло, култивирай в себе си доброто, пречисти сърцето си. Медитирай. Живeй честно. Бъди спокоен. Работи с майсторство. Както Луната се показва от облаците! Блести!"

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?