.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

7 приятелки създават мечтания дом, където след пенсиониране да изживеят последните си дни заедно

Евгений Милов | преди 13 седмици
YouTube
Снимка: Youtube
Животът на старини може да бъде по-малко самотен

Много хора се тревожат, че ще останат сами на старини, но не и тези приятелки от Гуанджоу, които решават да изживеят заедно последните си дни като истинско семейство. 

Седемте дами решават да съберат и инвестират 4 млн. юана (около 580 хил. долара), за да превърнат стара тухлена къща от 700 кв м в мечтания дом, където да живеят след пенсионирането си.

Разположен на около час път от китайския град сред зелените хълмове в предградията, техният 3-етажен дом разполага с достатъчно място за групови сбирки на приземния етаж, докато на горния етаж всяка има самостоятелна стая. Модерният дом разполага дори с чаен павилион от бамбук пред самата къща, предлагайки дзен гледки към местните оризови полета.

Добрите приятели често могат да се чувстват по-близки от членовете на семейство, какъвто определено е случаят с тези жени - след 20 години приятелство те са изградили неразривна сестринска връзка по между си. 

Но дори при най-близките сестри често възникват препирни, така че приятелките вече са решили всяка една от тях да се залови с различни задължения в техния общ дом, за да избегнат дразгите при разпределянето на задачите - от отглеждането на зеленчуците до готвенето.

Вижте как седемте приятели живеят заедно в чаровното видео по-долу:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?