Must-have или основна дреха в дамския гардероб - дънките са не само удобни, но и вечно на мода. Кои са моделите, които ще носим тази година. 

#Женствени 7/8

MANGO

 

Добре! Колкото и предубедени да са някои от нас, панталоните 7/8 не са предназначени единствено и само за жените с дълги крака. За щастие в бутиците можем да намерим модели за всяка фигура. 

#Усетете flare-a

MANGO

Разкроените прави панталони са класика в жанра. С тази разлика, че през 2016 година, те ще се носят от всички ни! Да, защото искаме да сме по последна мода. 

#Модели с ресни 

MANGO

 

Ресни, още ресни, само ресни. По дрехите, по аксесоарите, обувките и не само. Boho тенденцията тази година намира основно място в дамския гардероб. Той пречупва преустановените кодове за стил, придавайки нео-облик на женската визия. Небрежен, но същевременно женствен. Разчупете външния си вис с фантазия и много стил. 

#Деним панталони с необработени подгъви 

MANGO

 

Помните ли, когато редизайнвахме любимия си чифт дънки, така че той да изглежда по-стрийт? 2016 е годината, когато няма да ни се налага да се занимаваме с допълнителни шивашки дейности, само и само, да разнообразим своя гардероб. Тазгодишните тенденции са категорични, моделите дънки с необработени подгъви са хит. 

#Дънки с декорация от камъни, апликации и бродерии

MANGO

Може би, последният път, когато се носили подобен модел дънки е било като дете. Да, но модният кръговрат (пре)разглежда онези ключови тенденции, които си заслужава да се завърнат обновени и още по-стилни. 

След като научихме най-актуалните модни тенденции при дънките, не можем да не отбележим, че една жена, облечена в деним панталони е още по-привлекателна ако е на високи токчета. Обичате красивите и качествени обувки? Открихме за вас царството на дамската обувка - shopZONE. Там ще намерите богато разнообразие от модели, с които да обогатите своя гардероб. 

Приятен шопинг, Дами.