.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

5 мотивационни мисли, които ще ви вдъхнат доверие и вяра

LadyZone.bg | преди 4 години
2110875233.jpg
Снимка: Thinkstock
...за новата учебна година

Септември месец отваря нова страница за всички нас, малки и големи деца, които се учат с всеки следващ ден. В центъра на класната стая, наречена живот, си зададохме въпроса, какво би мигло да ни мотивира, така че да се започнем начисто?

“Ако искаш нови приятели, биди приятелски настроен.”

“Ако първият път не е бил успешен, продължавай, докато не постигнеш желаното”
Тук влиза в сила онова чувство, наречено интуиция, което често ни прошепва някои неща, свъзани с най-съкровенните ни желания. Ако не може да забравите за дадено нещо и то не напуска съзнанието ви, това означава, че независимо от трудностите не е редно да се отказвате.

“Не съществува заместител на постоянния труд”
Да, ако искате да се сбъдне ваша мечта, събудете се, станете и го направете. Няма кой друг освен вас.

“Бъдете позитивни”
Мислите ни влияят изключително много на нашето ежедневие. Често пренебрегваме тяхната сила, но след като се замислим осъзнаваме, че ние сме тези, които с мисъл провокират съдбата. Затова нека бъдем позитивни – както се казва, “в крайна сметка всички ще бъде наред, ако не е, това означава, че не е краят.”

“Бъдете себе си”
Независимо от всичко и всички.

За финал ще истъкнем още една - “бъдете добри” - ако не срещата добри хора, бъдете добър. Това ще отбележи едно ново начало. А сега back to school на всички нас!

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?