.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

30 снимки от инфрачервена Калифорния

Евгений Милов | преди 17 седмици
Instagram/Kate Ballis
Снимка: Instagram/Kate Ballis
Инфра реализмът на Кейт Балис от Палм Спрингс

След девет пътувания до слънчевия Палм Спрингс, фотографката Кейт Балис - истинско дете на 80-те, израснало в пъстроцветната епоха на MTV, започва да вижда калифорнийските пейзажи в друга светлина.

През последния път базираната в Мелбърн фотографка решава да използва инфрачервена камера, като резултатите са направо от друго измерение.

Емблематичната модернистична архитектура от средата на миналия век се събужда за нов живот в кадрите на Кейт Балис, където розово, виолетово и червено доминират във всичките им бонбонени нюанси, а инфрачервеният спектър на светлината трансформира физическите възприятия за пустинните и тропически растения.

Фотографката създава над 50 снимки на едни нов "инфра реализъм", както самата тя го нарича - вижте голяма част от тях в Инстаграм:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?