.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

13 признака, че излизаш с жена богиня

btv.bg | преди 5 години
жена, мъж, двойка, thinkstock
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Всеки иска принцеса, ама не съвсем! Виж какво значи \"не съвсем\"...

Има много яки мацки, които са способни да ти завъртят главата за 60 секунди. Колко от тях обаче могат да те държат във въздуха с години? И една ти стига, ако елегантно се намества в профила, обособен от долните 13 качества. Може би вече си намерил дамата на сърцето си, но дали тя е дамата на живота ти? Провери...

1. Окуражава те да преследваш целите си и не се опитва да ти налага нейните начини за постигането им. Вярва, че ти знаеш по-добре от всеки друг как да подходиш към предизвикателствата и не пести похвали и мотивационни речи, за да ти помага да вървиш напред. Тя е най-готината мажоретка, която можеш да имаш в живота си и знае, че фактът, че има връзка с треньора, не означава, че може да се меси в тактиката на играта на отбора.

2. Не играе игрички. Не опитва да провокира ревността ти. Тя е достатъчно уверена в себе си, знае мястото си в живота ти и го оценява.

3. Не очаква да й сваляш звезди само, защото е жена и е избрала/благоволила да е с теб. Иска да я уважаваш, както уважаваш всички свои близки хора, защото ги обичаш.

Какви оценки получава(х)те в училище?