Жените са различни и всяка от тях има своите индивидуални потребности и желания. И въпреки тези разлики, между тях има и много общо. А именно нещата, които включихме в този списък.

1. Да изживее голяма, споделена любов

Любовта във сичките й аспекти е красива. И всяка жена заслужава да има своята голяма, ученическа, студентска или друга любов. Може да не е с мъжа, с когото ще изживее старините си, но всяка жена заслужава да изпита усещането от летящи в корема пеперуди, от хвърчащи във въздуха искри, от силно разтуптяване на сърцето, когато види своя избраник.

2. Да й кажат „Обичам те!”

Независимо дали от мъж, от дете или от приятелка, изразът „Обичам те!” стопля сърцето. Всяка жена заслужава да го чуе. Няма значение дали често или рядко. Важно е да е искрено!

3. Добър приятел мъж

Приятелството между мъжа и жената е обект на полемика – съществува ли, възможно ли е, може ли да няма секс между двата пола. Всъщност, мъжете могат да са много по-добри приятели на една жена, отколкото представителките на същия пол. Приятелят мъж може да ви даде неочакван, полезен съвет в заплетена ситуация, различна гледна точка и силно мъжко рамо.

4. Равен старт – в образованието и кариерата

Съвременните общества все повече изравняват разликите между половете в социален план. Въпреки това, все още има места, на които половите различния са факт – наемат се мъже на работа, защото те няма да отсъстват поради бременност, или когато децата се разболеят; мъжете заемат отпуснатите бройки за определени специалности, защото те по традиция се считат за мъжки и т.н.

5. Хубава, скъпа, елегантна рокля

Усещането да те погали качествен плат, а талията ти да бъде обгърната от рокля, която ти стои като излята, е несравнимо. Всяка жена заслужава възможността да подчертае своята женственост в хубава, скъпа, елегантна рокля. Поне едно бижу в гардероба, което да я кара да се чувства истински красива.

6. Плосък корем, съблазнителен бюст и стегнато дупе

Всяка жена си мисли, че ги заслужава, но ако природата не й ги е дала, тя трябва сама да положи усилия и да си ги спечели.

7. Оргазъм

Според изследване на Cosmopolitan от 2015 г. само 57% от жените включили се в изследването, са изпитвали оргазъм.

8. Къща, която да превърне в дом

Само жената може да направи от едно обикновено пространство с 4 стени истински уютен дом.

9. Добър гинеколог, фризьор и зъболекар

Това са тримата професионалисти, които имат особено важна роля в живота на жената. Само така тя може да бъде сигурна, че бебето, косата и усмивката й са в сигурни ръце.

10. Някой, с когото да остарее


„Трябва да откриеш човека, с когото ще ти се иска да се отегчаваш, след като не съществува вечна страст, нека поне търсим приятна досада” – казва Бегбеде. Жената има нужда от някой, който да й показва, че и с бръчките на 70 години е красива, да й напомня да си вземе хапчета за високо кръвно, с когото да пътуват, да плевят градината, да си помълчат дори. Това може да е съпруг, а защо не и котката.