За нас

LadyZone.bg е портал към многообразно и интересно за дамите съдържание – лайфстайл, красота и мода, семейство, здраве, диети , спорт, дом и градина.

LadyZone.bg е един от най-харесваните и посещавани сайтове на женска тематика в българското интернет пространство.

LadyZone.bg е част от bWEB.

bWEB обединява всички сайтове на bTV Media Group и така се нарежда сред интернет медийните групи с най-голяма аудитория в страната. bWEB включва онлайн проектите btv.bg, btvnews.bg, sport.btv.bg, ladyzone.bg и voyo.bg, сайтовете на най-гледаните телевизионни предавания и сериали, както и сайтовете на всички канали и радиа в групата.


Нашите автори

Росица Николова Диана Георгиева Бистра Момова Антония Михайлова Д-р Вергиния Николова Деница Томова

Защо да изберете LadyZone.bg?

1. LadyZone.bg е мястото, на което всяка дама може да намери по нещо за себе си.

2. LadyZone.bg гарантира, че ще ви информира по всички актуални за жената теми, както и че ще ви забавлява с любопитни факти и новини.

3. LadyZone.bg обещава да бъде ваш помощник, като предлага рационални съвети за всяка ситуация от ежедневието.

4. LadyZone.bg може да бъде и ваш изповедник – във форума и коментарите към статиите можете да споделите всичко, което ви вълнува.

5. LadyZone.bg ще ви предложи нещо, което не можете да откриете на друго място – интересни експерименти, авторски рубрики и блогове.

6. LadyZone.bg - всичко за жената на едно място!


 
Хороскоп
  • Овен
    aries В личните ви отношения има леко пропукване. Ако сте сгрешили спрямо брачния си или интимен партньор, променете поведението си. Не наранявайте любимите си хора, за да не се лишите от сексуални ...

Топ предложения