За нас

LadyZone.bg е портал към многообразно и интересно за дамите съдържание – лайфстайл, красота и мода, семейство, здраве, диети , спорт, дом и градина.

LadyZone.bg е един от най-харесваните и посещавани сайтове на женска тематика в българското интернет пространство.

LadyZone.bg е част от bWEB.

bWEB обединява всички сайтове на bTV Media Group и така се нарежда сред интернет медийните групи с най-голяма аудитория в страната. bWEB включва онлайн проектите btv.bg, btvnews.bg, sport.btv.bg, ladyzone.bg и voyo.bg, сайтовете на най-гледаните телевизионни предавания и сериали, както и сайтовете на всички канали и радиа в групата.


Нашите автори

Росица Николова Диана Георгиева Бистра Момова Антония Михайлова Д-р Вергиния Николова Деница Томова

Защо да изберете LadyZone.bg?

1. LadyZone.bg е мястото, на което всяка дама може да намери по нещо за себе си.

2. LadyZone.bg гарантира, че ще ви информира по всички актуални за жената теми, както и че ще ви забавлява с любопитни факти и новини.

3. LadyZone.bg обещава да бъде ваш помощник, като предлага рационални съвети за всяка ситуация от ежедневието.

4. LadyZone.bg може да бъде и ваш изповедник – във форума и коментарите към статиите можете да споделите всичко, което ви вълнува.

5. LadyZone.bg ще ви предложи нещо, което не можете да откриете на друго място – интересни експерименти, авторски рубрики и блогове.

6. LadyZone.bg - всичко за жената на едно място!


 
Хороскоп
  • Овен
    aries Семейните да не оставят без внимание децата и брачната си половинка. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, ресторант или парти, защото може да срещнат ...

Топ предложения