Футболната звезда на "Реал Мадрид" Кристиано Роналдо пусна новата си колекция бельо CR7 пролет-лято 2015.

Звездата на "Белия балет", който днес - 5 февруари, празнува рожден ден, засне нова фотосесия с колекцията, моделите от която можете да намерите бутик Details в Парадайз център, София.

С представянето на новата колекция, Роналдо сподели и своите лични 15 съвета за здраве и фитнес.

Ето ги и тях:

1. Научете се да тренирате ума си, както и тялото си.

2. Поддържайте себе си мотивирани в ежедневието, което е от ключово значение. За мен е важно да не се отпускам.

3. Определете си цели. Това ще ви помогне да сте фокусирани и да работите за тяхното постигане.

4. Работете с треньор, който ще ви стимулира и бута напред.

5. Правилният сън е изключително важен. Аз си лягам рано и ставам рано, особено преди мач. Сънят помага за възстановяване на мускулите.

Съветите на Роналдо продължават>>>

6. Правилното подгряване преди тренировка предотвратява наранявания. Важни в това отношение са няколко обиколки бягане, стречинг и кардио упражнения. Може джогинг и каране на велосипед.

7. Аз препоръчвам комбинация от кардио (бягане и гребане), за да се гарантира, че тренировките са насочени към всички части на тялото и увеличават силата, както и издръжливостта.

8. Високата интензивност е важна, за да се получи изпомпване на кръвта, което увеличава издръжливостта. Ние имаме много спринт на тренировките и той може да се прави независимо дали сте във фитнес залата или на открито. Опитайте да го добавите към всяка тренировка.

9. Кардио упражненията са също ключови за изграждане на издръжливост. Опитайте се да правите периоди от около 30 минути, като увеличавате броя на сесиите.

10. Фитнес упражнения, където можете. Можете да направите една тренировка в спалнята си, когато се събудите сутринта или преди да си легнете. Това ще се превърне в навик.

Съветите на Роналдо продължават>>>

11. Добрата тренировка трябва да се комбинира с добра диета. Аз правя високо протеинова диета с много пълнозърнести въглехидрати, плодове и зеленчуци и избягвам сладки храни.

12. Уверете се, че сте хидратирани. Пиенето на вода е много важно. Аз избягвам алкохола.

13. Яжте редовно. Ако тренирате редовно, е важно да поддържате енергийните си нива високи, за да имате гориво за тялото си. Аз понякога се храня до 6 пъти на ден, за да се уверя, че имам достатъчно енергия.

14. Винаги имам хубава музика за слушане. Тя ви мотивира. Обичам да слушам хип-хоп и регетон.

15. Отпуснете се. Тренировките и физическите упражнения са най-важни, но водете спокоен начин на живот. В свободното си време съм със семейството и приятелите си, които ме зареждат с положителна енергия.