.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Веси Бонева: "Дните, споделени с домашния любимец са незабравими"

LadyZone.bg | преди 2 години
Снимка: AmbiPur
Срещнахме се с българската певица и продуцент Веси Бонева, която ни разказа повече за домашната й любимка Джия и ни сподели тайната й за по-уютен дом

Веси, знаем, че обичаш животните и си привърженик на домашните любимци. Какви животни си имала през годините?
"Гледала съм кучета, котки, заек и хамстер. Обичам всички животни. Те ми дават много чиста енергия. Сигурна съм, че ако имах възможност да се погрижа за всички животни, които нямат дом, със сигурност щях да го направя!"

Какво ти носи приятелството с домашния любимец?
"Домашните любимци ме зареждат с изключително много позитивна енергия. Всяко едно животно може да се превърне в наш най-верен приятел и да ни дарява с искрена и чиста любов! Домашният любимец ми дава и много доброта, вяра, спокойствие… и то безусловно!"

Ти си много заета личност. Остава ли ти време за дълги разходки и други забавления с домашния любимец?
"Да. За съжаление не е толкова много колкото ми се иска, но се старая да прекарвам колкото се може повече време с него! Прекарвали сме незабравими дни заедно, изпълнени с много красиви моменти. Смея да твърдя, че тогава най-добре си почивам и се зареждам най-качествено.
Коя е най-голямата пакост, която кучето ти е правило? Или най-честата!
Пакостите са много. За (мое) щастие не толкова чести, колкото когато беше мъничка! Тя обича да ми краде чорапите и да ми ги дъвче до безобразие!"

Всички знаем, че кучетата излъчват особена миризма, колкото и да се грижим за чистотата им. Как се справяш с този проблем?
"Ежедневно се грижа за добрата й хигиена и използвам освежители за въздух. Аз държа ароматизаторът да бъде с лек и ненатрапчив мирис, но същевременно да премахва неприятните миризми, а не само да ги прикрива. След много неуспешни опити открих, че най-доброто решение за мен е Ambi Pur 3Volution."

Как се грижиш за домашния уют? Случвало ли ти се е гостите ти да се оплакват от това, че имаш домашен любимец?
"Не, никога не ми се е случвало! Вярвам, че хората привличат подобни на себе си приятели. Най-близките хора до мен са големи любители на животните. Всички обожават Джия, която винаги ги посреща радушно и не пропуска да обърне внимание на гостите по най-милия начин."

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите