.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

22 разтапящи фотографии на бебета и техните грамадни любимци

LadyZone.bg | преди 3 години
Снимки: boredpanda.com
... или как изглежда истинското приятелство

Кучетата са същества, от които, ние, хората, можем много да се учим. Всеизвестен е фактът, че кучето е най-добрият и верен приятел на човека. Всеки, който е израснал с куче, добре познава безкрайната преданост, любов и състрадание, на които тези създания са способни.

Животът е пълен с истории, разказващи за кучета, жертващи живота си, за да спасят стопанина си от гибел; за такива, които не признават нищо и никого в очакване и надежда стопанинът им да се завърне; за такива, които са готови да изминат стотици километри, за да открият или помогнат на своя обичен господар; и т.н., и т.н.

Тези очарователни и, както сами ще се убедите, сравнително едрички представители на кучешкия свят, са може би едно от доказателствата за удивителната и любяща природа, която носят в себе си. Какво се получава, когато едни такива космати и добродушни симпатяги се сприятелят с най-милите, сладки и пухкави създания на планетата - бебетата… вижте… в галерията…

Уилбър – кучето корги, което бди над малката Клер... или началото на едно вълнуващи приятелствоБебета срещат кучета за първи път в живота сиТе са сладки, малки и са готови за първа среща. С домашните си любимци, разбира се Които се обичат, те си и приличатМайка прави очарователно сладки портрети на сина си и домашния им любимец
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите