.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да направим десерт "Courtesan au Chocolat" от "Гранд хотел Будапеща"

Евгений Милов | преди 13 седмици
Снимка: Гранд хотел Будапеща
Видео рецепта за емблематичния десерт от филма на Уес Андерсън

"Binging with Babish" е мечтаната комбинация от любовта към филмите и готвенето, а сега кулинарните агенти се завръщат с поредната майсторска изява - емблематичния десерт от "Гранд хотел Будапеща" на Уес Андерсън.

Гранд хотел Будапеща
Снимка: Гранд хотел Будапеща

Десертът, официално известен като "Courtesan au Chocolat", е доста сложен за изпълнение и изисква много усилия, за да се направи.

Гранд хотел Будапеща
Снимка: Гранд хотел Будапеща

Но следващото видео на шеф Андрю ще ви помогне да го докарате впечатляващата визия като от култовия филм:

Ако искате да видите повече рецепти като тази, разгледайте новата кулинарна книга "Eat What You Watch: A Cookbook for Movie Lovers" на готвача в Amazon.

Eat What You Watch: A Cookbook for Movie Lovers
Снимка: Amazon
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите