След като продадоха известния като Бекингам Палас дом в Хертфордшир за 12 милиона паунда, Бекъмови планират как ще изглежда новият им палат и какви подобрения ще му правят. Къщата, която ще купи известното семейство, се намира в Западен Лондон и многократно надхвърля сумата, за която продадоха предишната – цели 40 милиона паунда. Но това съвсем не е всичко. Дейвид и Виктория имат свой усет за нещата, така че близък до двойката източник заявил пред вестник „Сън”, че двойката ще похарчи още 5 милиона паунда за обновяване и реновация.

10-те правила на Виктория Бекъм за безупречен външен вид>>

За какво ще отидат всичките пари ли? Говори се, че Виктория държи на това в къщата да има стая за масажи, както и за прически, грим и маникюр. Най-специалната стая обаче ще е за колекцията обувки на дизайнерката.

Дейвид Бекъм за пореден път разпали страстите>>
 

Помощният персонал и охраната на семейството също ще имат своето място, само че в отделна сграда, която ще бъде свързана с къщата чрез тунел.

Виктория Бекъм стана жена на десетилетието>>

Бекъмови планират всяка баня в къщата да има телевизор, който, разбира се, ще бъде водоустойчив. А всяка стая ще разполага със специална уредба, така че музика да може да се слуша навсякъде.

На разположение на четирите деца на Виктория и Дейвид пък ще бъде целият втори етаж, който разполага с три спални, всяка със собствена баня.

Дейвид Бекъм показа нова татуировка на плажа>>


Най-долният етаж, където ще се намират фитнес залата и стаята за масаж, разполага и с три сервизни помещения и паркинг, където Дейвид може да си държи колекцията от возила.