.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Two Beams House: иновативният бразилски дом

LadyZone.bg | преди 1 година
Снимка: Nelson Kon
Последния проект на архитектурно студио Yuri Vital е впечатляващ

Архитектите от студио Yuri Vital са създали един наистина невероятен и модерен дом, разположен в Тибау до Сул (Бразилия).

Конструкцията на жилището разчита единствено на две носещи греди и четири основни колони, като фокусът при създаване на проекта е бил поставен върху панорамната гледка от всяка вътрешна точка към околната среда, а също - естествената вентилация и светлина.

Покривът на жилището впечатлява със своята несравнима гледка към безширния океански пейзаж, като разполага с комфортен шезлонг, маса и столове, което го прави просто перфектен за партита, соарета с приятели и други забавления след работа и през почивните дни.

Съвсем в традицииите на съвременната бразилска архитектура, проектът е изпълнен единствено от бетон с грубовата текстура и дървесни материали, а интериорът му е решен минималистично с емблематични мебели от водещи дизайнери.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите