.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

5 интериорни решения за малка спалня

LadyZone.bg | преди 1 година
Снимка: Thinkstock
Според универсалните архитектурни кодове, една спалня е редно да бъде мин. 9 м2, за да се счита за обитаема.

Няма страшно, колкото и малко да бъде помещението, винаги има начин да оптимизираме пространството, така че да се чувстваме удобно и уютно в дома. 

Ако сте изправени пред подобно предизвикателство, следните съвети ще ви бъдат от полза. И не забравяйте, решение има за всичко. 

#Залагайте на светли и/или неутрални цветове

Няма нищо по-хубаво от това стаята ви да бъде изпълнена със светлина. За да привличате блясъка на слънчевите лъчи, изберете светли цветове за стените на домашното помещение. Така с всеки следващ ден, домът ви ще искри и ще изглежда по-просторен. 

#Изберете походно или падащо легло 

Този тип мебелировка е сред основните тенденции за 2016. На пазара може да намерите различни видове падащи легла, които да приспособите към пространството на спалнята. 

#Оползотворете стените, поставяйки етажерки и различни видове рафтове, на които да подредите своите книги, списания и други любими предмети. Огледайте се добре около себе си - всички елементи във вашия дом могат да бъдат преобразени, така че да спестите място в дадено помещение. 

Колекционирате фигурки? Защо не ги подредите в рамка тип витрина, която да закачите на стената. Същото важи и за семейните портрети.

2111013524.jpg
Снимка: Pinterest.com

Така ще освободите един или друг рафт, за да сложите любимите си издания и/или предмети, като пишеща машина 

#Избягвайте обемните мебели

"Естествено!" - биха казали повечето от нас, но в интерес на истината, малцина се сещат за вградените гардероби с плъзгащи врати и други иновативни решения, които не само спестяват място, но и придават елегантност на домашния интериор. 

#Поставете малката техника на стената 

Телевизор, радио, аудио съраунд система... всичко, което може да се закачи на стената е добре да бъде поставено на нея. Така ще можете да се движите свободно в стаята без да се блъскате ъглите на една или друга мебел. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите