.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да направим обувките на висок ток по-удобни от всякога

LadyZone.bg | преди 1 година
Няма сила на тази земя, която да ни откаже от високите токчета. Жени сме и в името на модата отказваме да предадем лесно. Следват ценни съвети как да превърнем зашеметяващо високите чифтове в удобни за ходене обувки

За да направите любимите си обувки на висок ток удобни и лесни за ходене, ви препоръчваме следните неща: 

#Купувайте си обувки в края на деня
След дълъг ден в движение краката, малко или много, се подуват. Когато сте в бутик и пробвате обувки, независимо от височината на тока, размерът, който ви пасва ще бъде малко по-голям от обичайния. Това ще ви осигури удобство когато ще трябва да носите избрания от вас чифт за по-дълго време.

#Разходете новите си токчета
Клише, знаем, но коя от нас наистина го прави? Никога не е излишно да си припомним, че преди да излезем с новите си обувки е редно да ги разтъпче вкъщи – поне за час. Ако в един или друг момент усетите, че обувките са ви неудобни, тогава е редно да...

#...приложите трика с хладилника и студената вода. Вземете два найлонови плика с херметическо затваряне и ги напълнете с вода. Сложете по един във всяка обувка и ги сложете да предстоят във фризера през нощта. На сутринта, обувките ще са ви удобни и по мярка.

Обувки пролет-лято 2013 - 2

#Използвайте силиконови подметки
Независимо колко сте добра в ходенето на високи токчета, използвайте ги. Никой няма да забележи, а вие ще се чувствате комфортно. ...и на най-добрите се случва.

#Залагайте на модели със затворена пета и/или с закопчалки около глезена
По този начин си гарантирате стабилност и сигурност при ходене на високи токове. Също така бихме ви препоръчали да избирате и по-дебели токове, за повече стабилност. Плюс това са модерни тази зима. Перфектно!

#Избирайте модела според личния ви комфорт, не модните тенденции
Възможно е в момента да са актуални моделите с остър връх, но те да са ви изключително неудобни. Защо да издевателствате върху себе си. Ако предпочитате модели със заоблен връх, изберете тях. Бъдете смели и себе си. Така ще се отличите от останалите и пак ще сте на високи токчета.

#...и не на последно място – и най-умелите сред нас се нуждаят от малко почивка. Съветваме ви да се възползвате при всяка възможност да седнете, така че краката ви да си отморят.

 

Ключови думи:Обувки, Токчета
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите