.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Градските момчета на италианската мода

LadyZone.bg | преди 2 години
Мъжка визия, за любителите на La Dolce Vita

Разхождайки се в парка на замъка „Сфорцеско” в един или друг момент ще стигнете до арката „Миру”, която отваря хоризонта към главния булевард „Корсо Семпионе” – там стилът и нощните забавления вървят ръка за ръка. Италианската модна столица е една от най-горещите точки що се отнася до стил – градът се свързва с дизайн и красота, стил, лукс и свобода. Представете си как на фона на залязващото слънце градът проблясва от уличните светлини, постепенно цветните Vespa скутери оживяват градските улици, компаниите се формират, терасите на заведенията се напълват, а младите ragazzi се наслаждават на прохладната вечер. За да се откроите от тълпата, ви предлагаме следния dress code, съчетаващ модерното с практичното, скъпото с достъпното, за постигането на една забележителна визия, вдъхновена от италианските „лоши” момчета. Как точно да постигнете това? Вижте селекцията.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите