Сред основните елементи, които е редно да имаме в гардероба си този есенно-зимен сезон са:

#Шаловете-пелерина

Снимка: Pinterest.com

Удобни и топли, съразмерните шалове са ни много любими, защото можем да се увием в тях като в пашкул и същевременно да изглеждаме стилно. Те елегантно ни предпазват от студения вятър и подчертават подобаващо цялостната ни визия. 

#Пелерините

Изключително женствени, пелерините са отново на мода. Тази зима белият цвят завладява дамския гардероб и това не трябва да ви плаши. Наслаждавайте се на есенно-зимните тенденции. 

#Ресните

Ресни, много ресни, само ресни... по дрехите и по аксесоарите. Те раздвижват дамското облекло по неподправен начин. Един път въведени в гардероба, няма как да ви омръзнат. 

#Ботите до глезена

Ах, обичаме обувките. Тази година сме особено щастливи от модното завръщане на ботите, високи до глезена. От велур или кожа, няма значение...

...важното е, че са must have за зимния сезон. 

#Етно принтовете и пъстрите цветове

Често есенно-зимния сезон е свързан с монохромни тъмни цветове. 2015 е годината на пъстрите нюанси и етно шарките, придаващи настроение на дамското облекло през цялата година. 

#Бижутата

Тази година е модерно да носим по няколко колиета наведнъж. Колкото по различни са те, толкова по-добре. Можете дори да смесвате белите и жълтите метали. 

#Лъскавите материи

Зимният блясък на дрехите е неповторим тази година. Ламето в материите придава 3-измерен лик на дамското облекло, което изглежда по-ефирно от всякога. Ако предпочитате може да залагате и на модели с друг вид сияни орнаменти, като перли или кристали.