.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Венета Харизанова на рожден ден на едно от най-популярните заведения в Западен Холивуд

| преди 3 години
Венета и Теди Бургазлиева (от дясно на мъжа) Снимка: facebook.com/veneta.harizanova.9
STK Лос Анджелис се намира в сърцето на Западен Холивуд и е любимо място за вечеря на много от звездите

Венета Харизанова не спира да споделя емоционалните събития и срещи от своята визита в Града на ангелите. Този път тя направи съпричастни фенове и приятели от Фейсбук на 6-годишнината на едно от най-популярните заведения в Западен Холивуд - STK Лос Анджелис. От снимките чаровно ни се усмихва и Мис България 2002 г. Теодора Бургазлиева.

Венета Харизанова в компанията на знаменитости в Лос АнджелисКакви ги върши Венета Харизанова в Града на ангелите

Неотдавна  Венета сподели няколко снимки от Лос Анджелис, с които доказва, че там съвсем не е трудно да срещнеш знаменитости. На една от тях красивата българка е в компанията на  бившия президент на САЩ Джими Картър, а на друга – с актьора Уилям Мейси.

STK Лос Анджелис се намира в сърцето на Западен Холивуд. Любимо място за вечеря на много от звездите. Ресторантът съчетава артистично две концепции в една – стек хаус и шикозна обстановка. Очаквано, тук черешката на тортата са пържолите. Главен готвач е шеф Дейвид Гусин, известен с това, че слага шрирача (вид лют сос) почти на всичко, обожава суши и не се разделя с айпада си.