.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Супермоделът Наталия Барулич

LadyZone.bg | преди 38 седмици
Снимка: Esquire
„Преминаването от балета към моделството беше доста лесно, тъй като съм напълно наясно с тялото ми и с това как се движа”

Супермоделът Наталия Барулич е на корицата на новия брой на българския Esquire. Ето какво споделя тя пред списанието:

„Наполовина съм хърватка, наполовина – кубинка, притежавам и по малко немска и швейцарска кръв. Израснала съм обаче в Северна Калифорния, а в Лос Анджелис се преместих преди около 7 години.

Танцувах в продължение на цели 15 години, като още на 16 станах професионалист в бранша. Две години по-късно реших да променя фокуса си и да се насоча към entertainment индустрията в Ел Ей.

Преминаването от балета към моделството беше доста лесно, тъй като съм напълно наясно с тялото ми и с това как се движа. Ангажиментите за Guess категорично са върхова точка в кариерата ми досега, своеобразна сбъдната мечта. Като малка си събирах пликовете от Guess, изрязвах снимките на момичетата и ги лепях на стената вкъщи. Въобще не съм и вярвала, че един ден аз ще бъда на тяхно място! Ужасно съм благодарна – това е страхотно постижение за всеки модел”.

В новия брой можете да научите как и защо уважаваният и честен директор на ФБР, Джеймс Коми, преобърна президентските избори в САЩ с намесата си в дванайсетия час.

Да прочетете интервю с дизайнерите Стефано Габана и Донемико Долче, както и материал, посветен на генетиката: как ще победим рака, слепотата, старостта, хапчетата, историята и въобще всички кофти последствия от това, че сме... човеци.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите