.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Спечели двоен билет за Boiler Room!

Евгений Милов | преди 44 седмици
Maya Jane Coles Снимка: Facebook
Maya Jane Coles на 9 март в Мадрид, хей!

На 25 декември е първото парти от поредицата True Music на Ballantine's, даващо възможност на един от гостите да спечели билети за Boiler Room парти в Мадрид – гост диджей в Yalta Club ще бъде Franky Rizardo, а с подгряващ сет партито открива резидентът на клуба RUNO.

Изборът на Тrue Мusic никак не е случаен, защото Rizardo е един от най-харесваните и продавани холандски артисти, познат от лейбъли като Fame и Funktion Recordings. През 2007-а тракът му "Funky Noise" стана абсолютен хит и достигна челни позиции в почти всички интернационални класации. От 2010 г. е част от най-големия и влиятелен хаус лейбъл в света – Defected.

Boiler Room
Снимка: Boiler Room

В глобален мащаб партньор на платформата True Music са пионерите в лайв стриймингаа на ъндърграунд партита от всякакви локации по света – Boiler Room. С Boiler Room е свързана и изненадата, подготвена за всички присъстващи на партито – на 1 февруари 2017 един от всички присъстващи на събитията ще спечели два билета за посещение на Boiler Room парти с Maya Jane Coles на 9 март 2017 година в Мадрид, като самолетните билети и настанявана също са обезпечени.

Maya Jane Coles
Корица на "Mixmag" с Maya Jane Coles Снимка: Facebook

Билети на цена от 30 лв. могат да  бъдат закупени само на входа на клуба. Притежателите на членските Yalta Club карти могат да се възползват от редица привилегии, като 50% отстъпка от цената на входа. Организаторите ще раздадат и 50 билета за партито с Franky Rizardo на 25 декември – повече информация тук!

Boiler Room
Снимка: Boiler Room