.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Създадоха четвърти вид шоколад: розовия Руби

Евгений Милов | преди 2 седмици
Снимка: Barry Callebaut
Забравете за черния, белия и млечния

Забравете за черния, белия и млечния шоколад - на хоризонта има чисто нов вид, който ще промени десертите завинаги. Швейцарската компания за шоколади "Barry Callebaut" създаде четвърти вид шоколад - естествено-розовия Руби.

За създаването на шоколада с нестандартен цвят са използвани рубинени какаови зърна Руби, които растат в страни като Еквадор, Бразилия и Кот д'Ивоар. А благодарение на невероятния му естествен аромат, вкус и цвят, новият шоколад не съдържа никакви добавени оцветители, овкусители и ароматизатори.

Barry Callebaut
Снимка: Barry Callebaut

Създателите на шоколада Руби вярват, че иновацията ще предизвика истинска сензация в десертите - най-малкото заради забавния цвят, който предразполага към кулинарни експерименти. Ако ви е писнало шоколадовата торта да изглежда кафява, сега вече знаете с какво да впечатлите приятелите си в Инстаграм.

Barry Callebaut
Снимка: Barry Callebaut

Време беше за ново шоколадаво преживяване, след създаване на белия шоколад преди 80 години - време е за Руби.

Barry Callebaut
Снимка: Barry Callebaut
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите