
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.
Невалиден имейл!
Забравете за черния, белия и млечния шоколад - на хоризонта има чисто нов вид, който ще промени десертите завинаги. Швейцарската компания за шоколади "Barry Callebaut" създаде четвърти вид шоколад - естествено-розовия Руби.
За създаването на шоколада с нестандартен цвят са използвани рубинени какаови зърна Руби, които растат в страни като Еквадор, Бразилия и Кот д'Ивоар. А благодарение на невероятния му естествен аромат, вкус и цвят, новият шоколад не съдържа никакви добавени оцветители, овкусители и ароматизатори.
Създателите на шоколада Руби вярват, че иновацията ще предизвика истинска сензация в десертите - най-малкото заради забавния цвят, който предразполага към кулинарни експерименти. Ако ви е писнало шоколадовата торта да изглежда кафява, сега вече знаете с какво да впечатлите приятелите си в Инстаграм.
Време беше за ново шоколадаво преживяване, след създаване на белия шоколад преди 80 години - време е за Руби.
-
Всички домашни трикове, които да прилагаш вечер, за да се събужда мъжът ти до най-красивата жена на света
Красота
-
Топ 100 на най-иновативните университети в Европа
Бизнес
-
Забелязахте ли, че Селена Гомес си обръсна главата? Ето защо харесваме новата й прическа
Коса
-
Вредни ли са енергийните напитки?
Диети
-
Защо моментът, в който Доналд и Мелания Тръмп се хванаха за ръце, изглежда толкова нелеп
Лица
-
Какви кралски правила е трябвало да спази (и кои не е) Кейт Мидълтън по време на трите си раждания
Семейство
-
Отново стилна - Меган Маркъл изуми с рокля Stella McCartney на рождения ден на кралица Елизабет
Лица
-
Цвети Пиронкова сподели първа снимка с бебето + показа страхотна форма
Семейство
-
Сладки бебешки истории, или новият принц от всеки ъгъл
Галерии
-
Кралско бебе № 3 е напът - Приеха Кейт Мидълтън в болница с първи признаци за раждане
Лица
За да коментирате, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.