Всяка зодия се вбесява от различни неща. Ако не искате да ядосате приятел, гадже или роднина, ето кои фрази никога не трябва да казвате на зодиите:

Никога не казвайте на овните: „Ще те потърся по-късно”


Най-нетърпеливите представители на зодиака са именно овните. Затова никога не ги карайте да чакат, особено ако става дума за нещо важно. Повече от това да чакат, биха се ядосали изобщо да не им вдигате телефона.

Кажи ми зодията си, за да ти кажа къде да пътуваш>>
 

Никога не казвайте на телците: „Обядът загоря”


Между храната и телците нищо не може да застане на пътя, така че, ако искате да не го ядосвате, никога не казвайте, че сте се отнесни безотговорно към нея и тя е загоряла.

Интериор според зодиятa>>

Никога не казвайте на близнаците: „Млъкни малко”


Близнаците обичат комуникацията и връзката с хората. Ако им кажете да млъкнат за малко, те ще ви се ядосат и след малко ще продължат постарому. Така че, ако искате да не ги разгневявате, просто си мълчете.

Сексуалните фетиши на зодиакалните знаци>>

Никога не казвайте на раците: „Ние подранихме малко”


Не го казвайте и не го правете. Раците изобщо не обичат някой да идва по-рано от уговореното, защото не обича да го сварват неподготвен. Тези представители на зодиака ще се радват повече, дори ако закъснеете.

Кои зодиакални знаци са най-верни в любовта>>

Никога не казвайте на лъвовете: „Не може винаги да става на твоето”


Ето ги и представителите на зодиака, които винаги смятат, че са прави, или поне им се иска да е така. Държат нещата да се случват по техния начин. Ако искате да ги разгневите или да им се опълчите – това определено е изречението.

Как да правите умопомрачителен секс с всеки представител на зодиака>>

Никога не казвайте на девите: „Направих това подсъзнателно”


Перфекционистите деви изпипват нещата. Затова и неспазването на граматическите правила и допускането на елементарни грешки в правописа би ги вбесило истински.

Кажи ми коя зодия е той, за да ти кажа дали си за него>>

Никога не казвате на везните: „Ще намалиш ли малко музиката?”


Везните обичат да слушат любимите си песни и изпълнители силно и да плуват в своя свят. Не ги разочаровайте като ги молите да намалят силата на звука.

Любовни съчетания>>

Никога не казвайте на скорпионите: „Не ми се иска, но късаме”


Скорпионите са най-лесно привързвашият се зодиакален знак, така че прекратяването на връзка с тях никога няма да прозвучи добре, както и да го кажете.

Камъче за всяка зодия>>

Никога не казвайте на стрелците: „Животът ми е толкова тежък”


Оплаквайки се постоянно определено не е начинът да спечелите един стрелец. Постоянните жалвания ги отегчават и ако искате да се сближите с тях, по-добре започнете да мислите позитивно за живота.

Кой е идеалният град за живеене според зодията>>

Никога не казвайте на козирозите: „Ще имаш ли отново да ми дадеш назаем малко пари”


Козирозите са добри хора, готови винаги да помогнат дори и финансово. Но постоянните искания от страна на приятели обаче не им се нравят.

Никога не казвайте на водолеите: „Нека изчисти някой друг”


Ако обичате в дома ви да цари безпорядък и неорганизираност, то определено не си вземайте за съквартирант водолей. 

Никога не казвайте на рибите: „Чу ли какво е направил онзи?”


Рибите мразят клюки. Не искат да бъдат част от такива разговори, а също не искат и те самите да бъдат жертва на клюки. Ако правите точно това, едва ли ще спечелите доверието им.