.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Мика Стоичкова и Иво Аръков официално се разделиха

LadyZone.bg | преди 3 години
Звездната двойка обяснява раздялата си със сблъсъкa на две силни личности

Само преди няколко дни Мика Стоичкова обясняваше колко идилично живеят с актьора Иво Аръков - тя чисти, той готви. Футболната щерка дори обясняваше как си представя сватбата си с Иво...

Мика Стоичкова предпочита семпла сватба на плажа"Готвачът вкъщи е той. Много обичам, когато ми приготвя леща", чистосърдечно разкрива Мика за Иво Аръков

Вчера, 11 юни, и двамата пуснаха изненадващи статуси в социалните мрежи, чрез които съобщават, че не искат имената им да бъдат поставяни едно до друго. Ето и точните текстове, с които Мика и Иво съобщават, че раздялата им е факт:

Мика: Ще помоля всички, които до сега поставяха името ми и това на Иво Аръков под общ знаменател, от днес нататък да не го правят, защото раздялата ни официално е факт. Баналното обяснение за несходство в характерите ни съвсем не е причината, а истината е, че се получи сблъсък на две силни личности, чиито призвания са в различни области и именно тук пътищата ни се разминават - Иво поема отново към театъра, а аз с гордост и приятелски чувства бурно ще го аплодирам! Приказката ни свършва ...сега!


Иво: Ще помоля всички, които до сега поставяха името ми и това на Мика Стоичкова под общ знаменател, от днес нататък да не го правят, защото раздялата ни официално е факт. Баналното обяснение за несходство в характерите ни съвсем не е причината, а истината е, че се получи сблъсък на две силни личности, чиито призвания са в различни области и именно тук пътищата ни се разминават - Обичам България и оставам тук с Театъра и Киното, изкуството което обожавам, Мика ще преследва нейните проекти, които подкрепям безрезервно! Приказката ни свършва ...сега!

Звездната двойка обяснява раздялата си със сблъсъка на две силни личности, като иска да избегне медийните спекулации от сорта на несходство в характерите, които биха последвали.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите