.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какви стари неща колекционира актьорът Симеон Лютаков и кой е новият бранд на Маги Желязкова

| преди 1 година
Следим известните отблизо

Маги Желязкова развива свой нов бранд - M.A.S. by Magi Zheliazkova & A.diktt. Обещанието на красивата брюнетка е, че няма да разочарова никого с това, което предстои да покаже. Леко повдигаме завесата с няколко снимки.

Маги Желязкова
Снимка: facebook.com/magdalena.jeliazkova

Актьорът Симеон Лютаков запълва колекциите си от стари грамофонни плочи, докато обикаля България за своите театрални участия. Антиките той слуша на грамофон, който е комбинация от дървен корпус на Fonica и шаси с доза Denon. В момента актьора участва в традиционния Фестивал на малките театрални форми във Враца.

Симеон Лютаков
Снимка: facebook.com/lyutakov

Нина Николина се завръща с нов албум. Тандемът й с Калин Вельов доказа във времето, че е изключително успешен. Албумът е част от Pendara Ethno Project и включва 17 акустични и електронни аранжимента на автентични народни песни от различни фолклорни области на България.