.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Деси Бакърджиева: Понякога ми се иска да изоставя героинята си Диана от „Фамилията“

LadyZone.bg | преди 3 години
За любовта, отдадеността на семейството и вдъхновението от работата - Деси Бакърджиева

Любимата русокоса актриса от малкия екран и голямата театрална сцена – Деси Бакърджиева, разказва за любовта, отдадеността на семейството и вдъхновението от работата пред списание GRAZIA.

Тя блести от корицата на юнския брой доказвайки за пореден път, че няма по-красива жена от щастливата жена. „Когато човек е наясно със себе си, а това е видно в поведението му, дори в начина на обличане, когато има своя специфичен чар, стил и самоуважение, той е красив“, споделя талантливата актриса. Макар че професията на Деси предполага голяма доза суетност, звездата от „Фамилията“ я замества с огромно количество самокритичност.

За ролята си в хитовия сериал актрисата споделя: „За мен всяка роля е свързана с много предизвикателства и трудности. Сладостта от професионална гледна точка е имено в това да ги преодолееш. Много ми се иска да играя роли с послание, каквато за мене е Диана. Много неща не харесвам в Диана, понякога ми се иска да я изоставя, да я нагрубя, защото е материалист с доста ограничено мислене и желания. Но аз обичам всичките си герои, без значение дали са лоши или постъпват глупаво“.

Деси Бакърджиева и нейната най-добра приятелкаПоканихме очарователната актриса да разкаже за най-добрата си приятелка

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите