.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Вълкът от Уолстрийт

Диана Георгиева | преди 3 години
Защото няма по-добър сценарист от живота, особено ако режисьор е Мартин Скорсезе. Резултатът е почти сигурен претенд за “Оскар”

“Cash rules everything around me, greed, get the money, dolla, dolla, bill, yo” – Wu-Tang Clan

Едва ли някой намира особено очарование в представата за Уолстрийт – ако оставим настрана парите, всичко изглежда съвкупност от зомбирано следене на цифри със стотни и запетаи, счетоводителски стрес, скъпи, но скучни костюми, куфарчета и безкрайни телефонни разговори на фона на купища бюра и зелени пиксели със стойности.

Всичко това щеше да е краят на всяка идея за начало на филм (след безславните дни на Голямата депресия), ако цялата тази представа не беше разбита на пух и прах от съдбата на един 22-годишен младеж на име Джордан Белфорт. Чийто живот попада в ръцете на Мартин Скорсезе, който от тази на пръв поглед скучна "финансова" история, изиграна от Леонардо ди Каприо, създава нечовешки откровена и страхотно заснета ода за порока. И в случай, че не сте чували нищо за Вълкът от Уолстрийт, след този филм ще ви се прииска да научите повече.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите