.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

6 картини, пародиращи съвременните взаимоотношения

Евгений Милов | преди 1 година
Снимка: Saatchi Art
Голи хора, толкова погълнати от джаджите си, че не се забелязват едни-други

Ако мотото "Connecting People" остана отдава забравено, съвременната обвързаност и зависимост от технологиите по-скоро разделя хората, отколкото ги свързва.

Сходно настроение носи творчеството на Джон Джаксън, изразяващ с пародийни картини фрустрацията си от дехуманизиращата роля на виртуалната реалност и технологизирания свят.

След като се откъсва за известно време от социалните мрежи, американският художник използва времето, за да създаде серията от еротични картини "Technology Series", в които няма нищо еротично – просто голи хора, които са толкова погълнати от всевъзможните си джаджи, че изобщо не се забелязват по между си. 

Разгледайте новите произведения на художника от Нашвил през октомври в "The Rymer Gallery", ако случайно имате път натам. Или вижте част от тях в галерията, както и повече за работата на художника тук.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите