.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Илюстраторка показва какви страхотни неща може да прави една жена, живееща сама

| преди 1 година
Снимка: facebook.com/idalia.candelas
Самотата няма пол, твърди Идалия Канделас, докато рисува жени, които се разхождат голи из апартамента си

Идалия Канделас е мексиканска илюстраторка, дизайнер на хартиени изделия и автор на еротични истории. В желанието си да обедини тези три страсти, тя прави поредица от картини, в които показва предимствата на това една жена да живее сама.

5-те най-важни неща за жените, които живеят самиПонякога всичко, което ти трябва, не е никак или особено скъпо

Самотата няма пол, твърди илюстраторката. Но същото така е на мнение, че жената, която е сама, не винаги е самотна. Идалия илюстрира собствения си опит, тъй като в продължение на около година живее сама и предпочита да си стои вкъщи и да рисува, вместо да излиза с приятелки. 

Това, което Идалия иска да покаже, е, че няма нищо лошо жената да е сама. Трябва само да знае как да се наслаждава на тези моменти. 

илюстрации
Ако живееш сама, можеш да четеш книга във всякаква поза, дори с крака на стената. Снимка: facebook.com/idalia.candelas

Да чете с крака на стената, да мастурбира без задръжки, да се разхожда гола... и още няколко възможности за това какво може да прави една жена, ако живее сама и се възползва от свободата си.