.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

100% жизнен обем в косата за цели 2 дни

Росица Николова | преди 3 години
Eкстракт от бергамот, вербена и помело превръщат мазната коса в красива и обемна

Силата на билките ни е позната вече повече от векове. Традиционно ги използваме за здраве, заради защитната им и укрепваща функция, както и в домакинството, заради техния почистващ и пречистващ ефект. Билките са и вълшебната съставка за незабавен обем в новата формула на Wash&Go.

Експертите магьосници са съсредоточили силите си в изследвания върху полезните свойства на билките и по-специално на екстракта от бергамот и вербена в комбинация с екстракт от  помело. Така се появява формула, която подхранва косата с естествени съставки от природата, които измиват мазните натрупвания и осигуряват на косата 100% жизнен обем. А резултатите траят цели два дни.

Факт е, че косата ни ежедневно е изложена на външни замърсители. При тяхното натрупване тя се утежнява и изглежда мръсна, безжизнена и сплескана. Wash&Go премахва това натрупване и превръща мазната коса в красива и обемна.

 

Продължава >>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите