Акцентът на тазгодишното изложение "Мисия здраве" е женското здраве с фокус върху гинекологичната профилактика, репродуктивното здраве, бременността, раждането, кърменето, гинекологичните онкологични заболявания, хормоналните проблеми и ендокринологичната профилактика. В неформална обстановка посетителите ще могат да се консултират със специалисти от различни направления като асистирана репродукция, акушеро-гинекология, кардиология, дерматология, алергология, урология.

Медицински комплекс "Д-р Щерев" е един от водещите изложители на събитието. На шатрата на Комплекса, която ще е под № 8, ще бъдат извършвани безвъзмездно изследвания за кръвна захар, тестове за остеопороза с мобилен остеоденситометър, както и безплатни консултации със специалист ендокринолог. Ще бъде предоставена и пълна информация за стволовите клетки - вземане на пробите, съхранението и приложението им.  

Всеки един от посетителите на изложение "Мисия здраве" може да се възползва и от специалните преференциални ваучери с отстъпка между 50% и 70% от цената на различни медицински грижи, предоставени от Медицински комплекс "Д-р Щерев":

Пакет "Скрининг-стандарт" (гинекологичен преглед, онкоцитонамазка, специализирана консултация) + изследване "HPV скрининг";

Преглед "Ехография на щитовидна жлеза" + изследване на хормони FT4 и TSH;

Физиотерапевтичен пакет "Пресотерапия" - модерен, ефективен и безболезнен метод със силен терапевтичен ефект за лечение на целулит и мастни натрупвания по тялото;

Физиотерапевтична процедура "Специализиран масаж за бременни".

Поради ограничения брой на ваучерите само първите 100 души, които заявят желание за получаване могат да се възползват от тях. Ваучерът се взема от щанда на Медицински комплекс "Д-р Щерев", а активирането му става на място в лечебното заведение след предварително записан час за преглед.

Освен преференциалните ваучери посетителите на щанда на Медицински комплекс "Д-р Щерев" могат да участва и в томболата на изложение "Мисия Здраве", с която могат да спечелят следните атрактивни награди, предоставени от лечебното заведение:

Ваучери за цялостна гинекологична профилактика с ултразвукова диагностика, подходяща за жени във всички възрасти. Срещу ваучера, изтеглените от томболата ще получат безплатен профилактичен пакет на стойност 129 лв.

Ваучери за три вида високоспециализирани изследвания при сертифицирани специалисти по фетална медицина - първи триместър скрининг тест за вродени аномалии на плода, фетална морфология, късна фетална морфология с доплерово изследване  - подходящи за бременни жени в различни срокове на бременността (11–13 гестационна седмица, 19–23 г.с. и 30–32 г.с.) Срещу ваучера, изтеглените от томболата ще получат безплатно изследване на стойност 120 лв.

Изложението ще се проведе на 15, 16 и 17 май пред Паметника на Съветската армия в София. Входът за посетители е напълно безплатен, а изложението ще е отворено в петък (15.05) от 12:00 до 20:00 ч., в събота (16.05) от 10:00 до 20:00 ч. и в неделя (17.05) от 10:00 до 16:00 ч.

Заповядайте, за да се погрижите за важната мисия - своето здраве.