.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Сексът е спаднал 9 пъти за 20 години - причината?

Евгений Милов | преди 1 година
секс
Снимка: iStock
Ето каква е предпоставката за нередовен секс...

Съвременните американци правят 9 пъти по-малко секс в сравнение с предишното поколение отпреди 20 години в края на 90-те.

Резултатите от съвместно изследване на учени от "San Diego State University" и "Widener University" сред 27 000 души (96% хетеросексуални) били валидни за всички, независимо от техния пол, раса, религия или семеен статус.

Данните са събирани в периода 1989-2014 г., като участниците е трябвало да отговарят колко често са правели секс през последните 12 месеца.

След навършване на 25-годишна възраст, спадът в сексуалната активност е бил средно с 1,18 пъти на година при изследваните лица, което специалистите обясняват с мимолетните интимни връзки в днешно време, които са предпоставка за нередовен секс.

секс
Снимка: iStock
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?