Жените, както и мъжете, са далеч по-продуктивни и мотивирани по време на тренировка в присъствието на своя партньор, в сравнение с тези, които са сами.

Има няколко вида спортни дисциплини, които са особено подходящи за влюбени.

#Йога
Йогата ни прави по-гъвкави и спокойни. Практикуването на асани балансира енергиите Ин и Ян и у двамата партньори, като по този начин прочиства съзнанието и чувства помежду им.

#Туризъм
Едно пътешествие с любимия, което ще ви отпрати надалеч от суетата на града и ежедневните грижи, със сигурност ще събуди и у двама ви онези така красиви, но позаспали романтични чувства от началото на връзката.

#Колоездене
Хубавото на това двама партньори да карат велосипед, е възможността да споделят заедно страстта си, както и да бъдат близо един до друг през топлите почивни дни.

#Боулинг
Боулингът предлага много емоции, забавление и здравословна доза конкуренция, но не в живота, а в спортната зала.

#Каяк
Какво по-хубаво от спорт, който учи двама влюбени да търсят синхрон и баланс – не само в спорта, но и във взаимоотношенията помежду им.

#Танци
Салса, валс или танго – сплетени ръце, допрени тела, много страст и вдъхновение. Това вече е друго нещо. На дансинга имате възможност да разпалите помежду си позатихналите пламъци и да преживеете интимността по един нов и още по-красив начин, какъвто само танцът може да предложи.

#Картинг
Картингът и високата скорост ще ви разтоварят от негативните емоции, повишавайки адреналина и страстта помежду ви.

#Каране на кънки
Карането на кънки заедно е великолепен начин да се почувствате свободни и щастливи, но в компанията на любимия човек. Какво по-истинско и невероятно преживяване от това.

#Закрито скално катерене
Скалното катерене е дисциплина, която също сближава двама души. Този спорт е чудесен начин както да стегнете своята мускулатура, така и да поработите върху концентрацията – и всичко това под зоркия поглед на човека, когото обичате.

#Мини голф
Мини голфът е успокояващ и разтоварващ спорт – изчиства съзнанието от негативните мисли и емоции, като същевременно предлага възможност за нежни и романтични разговори.

#Гмуркане
Гмуркането е красив начин да избягате от еднообразието на плажа. Потопени във водата със шнорхел на очи, можете да се насладите на фантастични гледки и вълнуващи картини, за които дори и не сте подозирали, че съществуват.